Na és neked mit hoz majd a húsvéti nyúl?

Könyv- és játékötletek tavaszra!

Ugye ti is várjátok már a tavaszt? Ha tavasz, akkor húsvét, ha húsvét, akkor nyuszik, tojások, csibék, minden mennyiségben. Most összeválogattunk nektek pár szuper könyvet és játékot, amik garantáltan megteremtik a tavaszi hangulatot a közelgő ünnepre, de húsvéti ajándéknak is remekül beválnak majd: tippek húsvéti meglepetésekhez kicsiknek!

Tavaszi matricazápor: Hozd el a tavaszt! matricáskészlet

24119.jpgHozd el a tavaszt! Ha már te is nagyon várod, hogy megérkezzen a jó idő, vedd elő a Djeco matricázóját! Négy előrenyomott lapra ragaszthatod fel a matricákat vagy az útmutató szerint, vagy ha ahhoz van kedved, akár saját ötleteidet is megvalósíthatod. Sőt igazából mindkettőre lehetőséged van, hiszen a csomag több mint ötszáz matricát tartalmaz...

A matricakészlet megrendeléséért kattints ide!

Holland tavasz: Janó és Janka tavaszi meséi

23995.jpgHogy telik Hollandiában az év legszebb évszaka? Megtudhatod, ha belelapozol a Janó és Janka tavaszi meséibe. És miután ezt megtetted rájössz, hogy szinte ugyanúgy, mint nálunk. Janó és Janka sünije felébred téli álmából, kisborjúk és kiscicák születnek, a gyerekek virágot szednek, és virágokat ültetnek. És ahogy mi, ők is várják a húsvétot, amikor szép tojásokat festenek, tojáskeresést tartanak a kertben, és végül még egy barikával is találkoznak.

Ha nálatok csoki helyett könyvet szokott hozni a húsvéti nyúl, kattints ide Janóért és Jankáért!

Álmodj nyuszikkal: Horgolt cerkanyuszik - fiú és lány

24687.jpgA ti családotokban is van olyan, akinek van kedvenc alvós állatkája, rongyija, aki nélkül elképzelhetetlen a délutáni szunyókálás vagy az esti lefekvés? Még nincs? Akkor bemutatjuk a cerkanyuszikat, egy ölelnivaló, kedves, horgolt nyuszilányt és párját, a nyuszifiút. A nagymamáink korában népszerű horgolást egy kis modernséggel vegyítette a Mamazon, így születtek meg az imádnivaló, 100% pamut horgolmányok; gyönyörű színeikkel, aprólékos kidolgozottságukkal bármelyik gyerekszobában megtalálják a helyüket.

A fiúnyuszit itt, a lánynyuszit pedig ide kattintva tudod megrendelni!

Memóriafejlesztés játszva: Good look
20080.jpg
Ha már meguntátok a futkározást kint a szabadban a jó levegőn és leülnétek kicsit játszani, akkor vegyétek elő a Djeco társasjátékát, a Good look-ot. Amellett, hogy egy szuper színes taktikai játék nagyon édes nyuszikkal- fejleszti a memóriát, a megfigyelést és az ügyességet.

Ha ezzel a játékkal várnád a húsvétot, rendeld meg még most!

Még több nyuszi: Nyúl Péter további kalandjai

19926.jpgIsmered Beatrix Potter Nyúl Péterét? A meséket most Emma Thompson színésznő meséli el a Nyúl Péter további kalandjaiban. Nyúlhősünk kicsit borongós kedvében van, úgyhogy átfurakodik a kerítés alatt, hogy egy kis salátát lopjon. Saláta helyett azonban egy szendvicsekkel telepakolt piknikkosarat talál: miután jól belakmározik, elszenderedik a kosár aljában, ezzel pedig megkezdődnek kalandjai...

Ha kíváncsi vagy, mi történt Nyúl Péterrel, csapj le a könyvre itt!

Nyúlföldi böngésző: Vidám húsvét

21272.jpgBöngészni mindenki szeret! Akár egyedül, akár ketten, akár az egész család együtt is leülhet egy böngészőkönyv mellé, melynek minden lapja valami érdekességet, felfedeznivalót rejt. Ha egyedül böngészel, nézd végig a képeket alaposan, majd keresd meg az elveszett tárgyakat. Ha többen nézelődtök, akkor találjátok ki ti, mit kell a másiknak megkeresni- lehetőleg minél nehezebb legyen a feladvány. Húsvét táján mi a Vidám húsvét című Scolar böngészőt nézegetjük, melyből megismerheted Nyúlföldet, ahol a húsvéti nyuszik készülődnek a közelgő ünnepre.

Böngészd végig a húsvétig hátralévő időt: ha lecsapnál a könyvre, itt megteheted!

Kertészkedj okosan: Okos kertész

20414.jpg„Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Ez szerinted is így van? Ha szereted a növényeket, a kertészkedést, akkor biztosan tetszeni fog az Okos kertész című logikai játék, amit óvodásoknak, iskolásoknak, egy- két embernek vagy akár egy egész csapatnak egyaránt ajánlunk. Ültessünk virágokat a virágágyásba, hogy a színek és formák jól illeszkedjenek. Csak ennyi? Dehogy! Ahogy haladunk előre a játékban, úgy kell egyre nehezebb és bonyolultabb feladványokat megoldani. Kooperációs, kombinációs készség és logikafejlesztő társasjáték 4 éves kortól.

Logikázz és kertészkedj: rendeld meg a játékot itt!

A debreceni pagonyosok, Csikó Márti és Szlávik Ami ajánlója.Ha az eggyel idősebb korosztály érdekel, nézd meg, milyen könyveket ajánlunk a 8-12 éveseknek!