Rajzolj nekem 2017!

Kérj egyedi rajzot kedvenc illusztrátorodtól karácsonyra, és segíts a rászoruló könyvtáraknak!

2017. december 10-én vasárnap a Bartók Pagonyban várunk! Az esemény megálmodója Dániel András, aki egész nap ott lesz, hogy rajzoljon neked!

Gyertek el 2017. december 10-én, vasárnap a Rajzolj nekem! akcióra a Bartók Pagony könyvesboltba, ahol egész nap várnak grafikus-illusztrátoraink. Egyedi rajzot kérhetsz tőlük, akár magadnak, akár ajándékozásra, és ezeket a rajzokat támogatói összegért viheted haza. Az adományokból kistelepülési könyvtárakat támogatunk.

A vidéki, kistelepülési könyvtárak a megfelelő anyagi források nélkül nem jutnak hozzá a kortárs gyerek- és ifjúsági irodalomhoz. Pedig gyakori eset, hogy a könyvtár az a pont, ahol a gyerekek más lehetőségek híján találkozni tudnak a könyvekkel, ahol olvasóvá válhatnak. Gyerekkönyvek szerzőjeként, kiadójaként, gyerekekhez és irodalomhoz egyaránt közel álló emberekként úgy gondoljuk, ebben a helyzetben meg kell próbálnunk a magunk eszközeivel segíteni. A tavalyi, nagyon népszerű, és rengeteg adományt hozó Rajzolj nekem! akció után idén is lehetőséged lesz egyéni rajzot kérni kedvenc illusztrátorodtól és egyben egy jó ügyet támogatni.

Elhatároztuk, hogy december 10-én Budapesten, a Bartók Pagony könyvesboltban Rajzolj nekem! címmel jótékonysági eseményt szervezünk. Ezen a napon hét grafikus/illusztrátor – Baranyai (b) András, Bernát Barbara, Dániel András, Horváth Ildikó, Kőszeghy Csilla, Pásztohy Panka és Szegedi Katalin – várja azokat, akik szívesen vásárolnának – akár maguknak, akár karácsonyi ajándékként – olyan grafikákat, amelyeket személyesen nekik, kérésük alapján, ott helyben készítenek el számukra az alkotók.

Az illusztrátorokkal ekkor találkozhatsz ezen a vasárnapon:

10-13 óráig:
Baranyai (b) András,
Bernát Barbara
Dániel András
Horváth Ildikó,

14-17 óra között:
Dániel András
Kőszeghy Csilla,
Pásztohy Panka
Szegedi Katalin

Ők heten akkor és ott megrajzolják Neked, amire mindig is vágytál...

Az e módon befolyt adományból a kiadónk beszerzési áron ad könyveket, amelyekkel a rászoruló, kistelepülési könyvtárakat szeretnénk támogatni, a könyveket pedig a Fürgefutár.hu Kft juttatja el a könyvtárakba, a gyerekekhez!

Ajánlott támogatás:
A5 méretű grafika: 5 000Ft
A4 méretű grafika: 10 000Ft

Várunk mindenkit szeretettel!

Kapcsolódó cikkek