Rejtvényes füzetek

Foglalkozz a legmenőbb foglalkoztatókkal!

Ezeket a foglalkoztatókat tutira megéri magaddal vinned utazásra, nyaralásra, de rossz időben, bekuckózva is remek időtöltést nyújtanak!

Szemlénk sorra veszi az ovisokat, sulisokat kreatívan lekötő, szuper ötletekre épülő füzeteket, majd bemutatja, melyik alkotós könyvek inspirálják leginkább a szülőket!

Mielőtt útra kelsz, nézz körül, és csomagolj foglalkoztatókat is!

Boribon fanoknak
20996.jpgMarék Veronika Boribonját mindenki jól ismeri. A cserfes mackó most szuper feladatokat mutat a gyerekeknek! Színezz, párosíts, keress különbségeket, köss össze, keresd a helyes utat! A könnyű kis füzetke rengeteg feladattípust ismertet meg a picikkel. 

Nézd meg a többi Pagony Füzetet is! Gondolkodj zölden, foglalkozz dinókkal, utazz BKV-n, kövesd Csodaés Kósza szórakoztató ötleteit, vagy legyél igazi ovis

3-6 éves gyerekeknek.

Őrült és vicces időtöltés Tatuval és Patuval

25921.jpgJó hírünk van a Tatu és Patu könyvek rajongóinak: a szuper szórakoztató történetek után mostmegjelent a két lángelme foglalkoztatója! Tutira nem fogsz unatkozni, ha úgy döntesz, hogy beszállsz a masinatervező buliba. Ebben a füzetben megismerheted Tatu és Patu újdonsült találmányait, sőt, magad is feltalálóvá válhatsz, lerajzolhatsz, tervezhetsz mindenféle fura dolgot! Vajon milyen lesz a Patu-fagylaltod? És a sisakkulcsod? Rengeteg részletgazdag színező és vicces feladat vár rád ebben a foglalkoztatóban!

3-8 éves gyerekeknek ajánljuk.

Öltöztetős (nem csak) lányoknak19307.jpgA Vilma ruhái öltöztető-színező füzet még az anyukákat is elvarázsolja. A Vilma levese című kis könyv ihlette meg Horváth Ildit, erre szuper alkotó füzetre. Szabhatsz, vághatsz, a füzet tele van szuper kiegészítőkkel, sablonokkal és gyönyörű, mintás papírokkal. A romantikus hangulat jegyében minden kislány asztalán kell legyen egy Vilma, akinek ruhákat varrhat!

Ha kíváncsi vagy a könyvre is, lapozz bele!

3-8 éves korosztálynak ajánljuk!

Minden feladat egy füzetben

21863.jpgA Hurrá, szünidő! foglalkoztatókönyvben biztosan találsz kedvedre való feladatot , hiszen több, mint 100 különböző feladvány gyűjteménye. Rajzolj vicces arcot a napocskákra, keresd meg a hiányzó részleteket a festményen, fejtsd meg a titkosított üzenetet, tanulj meg csomót kötni, tervezz mintákat vagy készíts muffin-t anyuval a finom receptek alapján! Mindezek mellé még rengeteg matrica és társasjáték-ötlet is jár! Ezzel a könyvvel garantált a szórakozás!

4-8 éves gyerekeknek ajánlott.

25448.jpgBarátnőm, Bori

Az ismeretterjesztők legnépszerűbb műfaja a kicsik körében az, amikor ablakokat nyitogathatnak. A mesék közül pedig a nagy kedvencek között van a Barátnőm, Bori sorozat. Hát most aztán tényleg mindenki nagyon örülhet, mert a Manó kiadó gondozásában megjelent Bori és az évszakok ügyesen ötvözi a két műfajt.

A Bori és az évszakok használható böngészőként, rengeteg történetet hívnak elő belőlünk a képek… Az új ismeretek bevezetéséhez mindig van egy keretmese, amit a nyitogatható ablakok tesznek még izgalmasabbá. Kék, felkiáltójellel jelölt kis „dobozokban” az életkornak megfelelő fontos ismereteket találjuk, míg a zöld kérdőjellel jelöltekben mindig akad egy-két vicces kérdés vagy feladat. A könyv az évkört az ünnepekkel hozza közelebb, de amellett, hogy tudományos magyarázatot kapunk az évszakok váltakozására, gondosan bemutatja az évszakokra jellemző természeti jelenségeket, sőt megtudjuk, mit csinálnak az év során az állatok és a növények.

Szakács Zsuzsa szemléje

Kapcsolódó termékek