Rongálj és alkoss!

Kreatív újdonságok

Johanna Basford mindannyiunkat megtanított relaxálni a mágikusan aprólékos színezőfüzeteivel, Keri Smith pedig segített újraértelmezni a rongálás fogalmát a Nyírd ki ezt a naplót! különleges instrukcióival. De mindketten úgy gondolták, van még valami, amivel megmozgathatják a kreativitásunkat, és megdolgoztathatják a szépérzékünket. Lássuk, milyen újdonságokat tartogatnak számunkra!

titkos_kert_300.jpgJohanna Basford: Egy év a titkos kertben - Határidőnapló mesébe illő rajzokkal

Johanna Basford világát ma már szinte mindenki ismeri, kacskaringós indák, részletgazdag mandalák, szimmetrikus vonalak és varázslatos állatok – rajzai már azelőtt megnyugtatják az embert, hogy elkezdené kiszínezni azokat. A Titkos kert, a Bűvös erdő és számos más felnőtt színezőkönyv megalkotója most egy évre elegendő színeznivalót tárt elénk határidőnapló formájában. A spirálos naplónak akár a borítóját is kiszínezhetjük, és minden oldal új, tematikus rajzokat tartogat, hogy az eseménytelen hetekben is legyen mit várni.
A hagyományos határidőnaplókkal szemben ez a füzet nem januártól decemberig tart, hanem szeptembertől a következő év decemberéig, így azok számára is nagyszerű ajándék lehet, akik egész évben csak tervezgették, hogy vesznek egy határidőnaplót végre, de mostanra lemondtak róla. Örök halogatók és lelkes színezők számára kihagyhatatlan!

nyird_ki_szines_330.jpgKeri Smith: Nyírd ki ezt a naplót színesen
Mindig is óvtad-védted az új könyveidet, és a tömegközlekedésen csak újságpapírba csomagolva merted elővenni? Vagy talán már az első nap a földön landolnak a kedvenc regényeid, és egy hét után úgy néznek ki, mintha évek óta a táskádban cipelnéd? Van egy jó hírem: ezt a kötetet akkor is nyugodtan rongálhatod, ha végletekig pedáns vagy, ha pedig nem tudsz vigyázni a dolgaidra, most végre nem kell lelkiismeret-furdalást érezned.
Ha szenvedélyes gyűjtője vagy Keri Smith naplóinak, azért, ha pedig már régóta ki szeretnéd próbálni, milyen minden ízében tönkretenni egy könyvet, azért ne hagyd ki ezt a kötetet. Ha nem gondoltad volna, hogy a már megjelent Nyírd ki ezt a naplót! rengeteg kreatív rongáló feladata után még mindig lehet új ötletekkel előállni, tévedtél! A Nyírd ki ezt a naplót! színesen a szivárvány minden árnyalatában áll szolgálatodra, hogy levezesd rajta a feszültséget, vagy kiéld benne a kreativitásod. Tedd tönkre úgy, ahogy semmi mást nem mernél, vagy használd ki, hogy valami egyedit alkoss – a lényeg, hogy te jól érezd magad közben!

tobb_mint_egy_konyv_330.jpgKeri Smith: Több, mint egy könyv

Egy határ, egy képzelt hely, egy kutatási projekt, egy menekülőkabin
, és még számtalan más dolog lehet ez a könyv. Keri Smith fantáziája beindult a Nyírd ki ezt a naplót! után, és amellett, hogy ezt a könyvet a képzeleted határai szerint bármire felhasználhatod, ami kicsit is kiragad a hétköznapokból, ugyanolyan őrültségeket is csinálhatsz vele, mint a Nyírd ki-kötetekkel. Ha elég kreatív vagy, még a reggeli tornát is kiválthatja ez a könyv, sőt, lehet a személyes jósod vagy akár a tányérod is attól függően, éppen mire van szükséged. Egy másik bolygóra menekülnél? Személyazonosságot szeretnél váltani? Már rég írtál levelet a barátaidnak? Csapd fel ezt a könyvet bármelyik oldalán, és nem fogsz csalódni: képtelenebbnél képtelenebb feladatok várnak rád, és biztos lehetsz benne, ez a kötet jóval több, mint egy könyv!

Navratil Dominika írása

Kapcsolódó termékek