Strandra fel!

Készen álltok a hatalmas pancsolásra?

Szeretitek a klasszikus strandjátékokat? Vagy azokkal játszotok szívesebben, amikben van egy kis csavar? Ebben a szemlében ilyet is, olyat is találtok majd! Segítünk becsomagolni a strandtáskába!

1.jpegWaboba Minimoon pattlabda 6+ éveseknek

Ha vízpart, akkor Waboba! A Waboba különleges, vízen pattanó labdái teljesen átírják a strandjátékokról kialakult véleményed! Felejtsd el a snassz, egyszerű labdákat, amik pár pattanás vagy egy nagy loccsanás után lustán lebegnek majd elmerülnek a vízben!

A labdacsalád különleges taggal bővült, ugyanis az ismert Waboba Moon mellett most már a Mini Moon pattlabdák is utat törtek maguknak az űr - és a népszerűség - felé.

Ezekkel a labdákkal tényleg felejthetetlen lesz a strandidő! Próbáljátok ki a barátokkal, és többé el sem fogjátok tudni képzelni a vízparton töltött időt nélküle!

Szerezd meg!

waboba-wingman-ufo-moon.jpgWaboba Wingman Szilikon Frizbi 5+ éveseknek

Mindenki ismeri a frizbiket, tudjuk mekkora szórakozást nyújt a kertben vagy a strandon csak egymásnak dobálni vagy csapatokba rendeződve versenyezni, és azt is sokan tudjuk hogy ez a szórakozás könnyen járhat 1-2 kék-zöld folttal a frizbi által okozott becsapódások miatt.

A Waboba Wingman kiveszi az egyenletből a sérüléseket, amiket magunknak vagy csak a környezetünkben sétálóknak okoznánk egy rossz dobással. Ez a frizbi összehajtható és szilikonból készült, így nemcsak könnyebb elkapni és szállítani, de 40 méternél távolabbra is elrepül. Mindemellett ez a frizbi LED-lámpával és 3 fajta fénymóddal kápráztatja el használóit. Próbáljátok ki, győződjetek meg arról, hogy ez a frizbizés új dimenzióját nyitja meg, majd gyűjtsétek össze az összes mintában!

Szerezd be itt!

screen-shot-2022-05-13-at-11959-pm.pngFelfújható labda 3-6 éveseknek

Vízi játék, dínós és még fluoreszkál is! Kell ennél nagyobb vagányság?

Ez a strandlabda tökéletes nyári ajándék, vagy kiegészítő a vízparti nyaraláshoz. Könnyű és könnyen szállítható, ideális társ a vakációra.

Kosárba vele!

ld2010596.jpegHomokozó szett 1-4 éveseknek

A Little Dutch homokozó készlete tökéletes választás akár a strandra, a játszótérre, vagy a kertbe.

A pasztelszínekben pompázó szettben mindent megtaláltok, ami egy csodajó homokozáshoz szükséges! Ráadásul így a gyerekeknek játékból saját fagyizójuk is lehet.

Rendeld meg itt!

Ételtárolás a szabadban

screen-shot-2022-06-28-at-123638-pm.pngŰrhajós kulacs ajándék matricával 3+ éveseknek

Végül két praktikus apróságot ajánlunk A Little Lovely Company kínálatából. Ez a kulacs szuperül zár, biztosan nem folyik ki belőle az innivaló! Ráadásul a fogantyúnak köszönhetően a legkisebbek is könnyen hordozhatják.

És akkor még nem is beszéltünk az ajándék matricacsomagról, amivel igazán egyedivé tehetők a kulacsok!

Itt találod az űrhajós kulacsot!

screen-shot-2022-06-28-at-112248-am.pngDinoszauruszos uzsonnás doboz 3+ éveseknek

Természetesen egy hosszú, strandolós napon az ennivalóról sem feledkezhetünk meg! Ez a négy darabos, szupermenő készlet alkalmas szendvicsek, gyümölcsök, sütemények, kekszek, rágcsálnivalók tárolására, de akár a gyerekszoba kincsei elrejtésére is tökéletes. Ha pedig kiürültek a dobozok, egymásba is tehetitek őket, hogy kisebb helyet foglaljanak hazafelé a strandtáskában. Ugye, milyen praktikus?

Kattints ide a készletért!

Kapcsolódó termékek