Budapesti tábort keresel? Hozd a gyereked a Gellért téri Pagonyba, egész nyáron táboroztatunk!

13 feledhetetlen nyári tábor a Pagonyban

Már csak másfél hónap és végre szünidő! - sóhajtanak fel a gyerekek, ismerős, ugye?  Mi, a szülők is sóhajtunk, igaz, kicsit másképp, hiszen a 12 hetes nyári szünidő némi kihívást is jelent, nevezetesen az egyik ilyen, hogy milyen táborba, hová menjen, hol fogja magát igazán jól érezni a gyerek. Nézd meg Pagony 2017-es nyári táborait!

A táboraink kiválasztásánál különös gondot fordítunk arra, hogy a különböző érdeklődésű gyerekeknek is kínáljunk olyan táborélményt, ami feledhetetlenné teszi a nyarat. Nálunk lehet filmezni, Rumini világába lépni, programozni, alkotni, angolozni, sőt, még az iskolára felkészítő tábor is lesz. Nézd végig lentebb a kínálatunkat, 2017-ben 13 féle nyári táborunk lesz, válaszd, melyikben érzi majd legjobban magát a gyereked!

A Gellért téri Pagony a város bármelyik pontjából jól megközelíthető, hiszen megáll itt a 7-es busz, erre járnak a fonódó villamosok, a 4-es metró megállója is 5 percre van tőlünk és talán nem is tudtad, de a BKK hajójáratának is van a Gellért térnél megállója. Mondhatnánk, hogy minden út a Pagonyba vezet, ugye?

Fogynak a helyek, regisztrálj most a kiválasztott táborba, hiszen egyik táborunk már be is telt, ne maradj le! 

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Egész nyáron, minden héten különböző izgalmas táborokkal várjuk a gyerekeket 5 éves kortól!
Bővebb információ:
e-mail: gellertteri@pagony.hu
telefon: 06 1 794 37 19
www.facebook.com/gellertteripagony/

A táborban való részvétel feltétele a jelentkezéstől számított 10 napon belül 10.000 Ft előleg befizetése készpénzben a Bartók Béla úti Pagony üzletben. A fennmaradó összeget a tábor első napján kell rendezni.
www.pagony.hu e-mail: gellertteri@pagony.hu telefon: 06 1 794 37 19 www.facebook.com/gellertteripagony/
igyekezz a jelentkezéssel, nehogy lemaradj! 10% testvérkedvezmény, a tábor ára a napi 3 étkezést is tartalmazza.
Regisztrálni itt tudsz

nyito_.jpgRumini alkotótábor
Időpont: 2017. június 19–23.
Táborvezető: Hillier-Szalay Enikő
6-10 éveseknek
35.000 Ft/hét
Táborunkban rengeteg Ruminivel kapcsolatos alkotással, szórakoztató feladvánnyal, kincskereséssel, kendőfestéssel és társasjátékokkal várunk. Izgalmas gyerekszínházzal, és pihentető Rumini felolvasással egyaránt körüljárjuk hősünk kalandjait. Elindulunk a Szélkirálynő nyomában, és üzenetet küldünk a kapitánynak!
Minden délelőtt a regény egy-egy részletével ismerkedünk, dramatizálunk, majd kezdődhet a kézműveskedés – textilfestés, pasztellrajz, modellezés, hajónaplókészítés és csoportos alkotások mind helyt kapnak majd a hét folyamán. Itt a helyed, ha most ismerkednél RUMINIVEL, ha pedig már nagy kedvenced, akkor szinte kötelező!
Ruminivel jól indul a nyár!

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

EZ A TÁBORUNK BETELT!
Filmjátszó tábor
Időpont: 2017. június 26–30. Időpont: 2017. augusztus 14-18.
Táborvezető: Lakos Nóra
10-13, 14-16 éveseknek
38.000 Ft/hét
Forgass mobillal! A Filmjátszó nyári táborában közös kisfilmet, zenés klipeket, tematikus videókat készítünk. Egyszerű eszközökkel, mobillal, tablettel forgatunk, ami úgyis a gyerekek kezében van, de most eszközként, aktívan használják majd kreativitásuk kibontakoztatására ahelyett, hogy passzívan játszanának csak a mobilon. A táborban csapatokban, stábokban dolgoznak együtt a gyerekek.
Minden nap más helyszínen forgatunk a gyerekek által kitalált forgatókönyvek alapján. A tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük az elkészült alkotásokat,amiket bármikor visszanézhettek a filmjátszó Youtube csatornáján.

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

EZ A TÁBOR BETELT!
Festménymesék tábor
Időpont: 2017. július 3-7.
Táborvezetők: Soós Dóra, Rácz Katinka
5-12 éveseknek
35.000 Ft/hét
Pszichodráma és alkotás a Piros kakaóval!
Gyertek fedezzük fel mit figyel Caspar David Friedrich vándora, kik laknak Csontváry titokzatos szigetén, merre mutatnak Michelangelo ujjai, Van Gogh csillagos éjszakáján mi történik, és mit néz Szinyei Merse Pál lilaruhás hölgye?
Megismerjük a festőket és, hogy mikor alkottak, továbbírjuk a képen látottakat és meseként jelmezekben el is játsszuk, mikor elég ihletet gyűjtöttünk lefestjük, ragasztjuk, rajzoljuk, ami bennünk van!
Délután a Gellért- hegyet fedezzük fel!

EZ A TÁBORUNK BETELT!
Mocorgó tábor
Időpont: 2017. július 10-14.
Táborvezetők: Varga Norbert, Szabó Tamás, Csillag Botond
4-8 éveseknek
35.000 Ft/hét
Kedves Mocorgó gyerekek!
Nagy szeretettel várunk mindenkit az új ötnapos kalandra! Játékból egy bábszínházban vagyunk... Kincseket keresünk, életre keltjük a bábokat és az elvarázsolt állatokat, előkerülnek a varázslatok és az óriásbuborékok. Minden nap tornázunk, játszunk, zenélünk, bűvészkedünk, zsonglőrködünk. A hangulatért Kalimpa, a bábok bábja felel!
Mese, játék, mozgás – így érdemes gyereknek lenni!

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Legós tábor
Időpont: 2017. július 17-21.
Táborvezető: Iberpaker Péter
Minden résztvevőnek hoznia kell egy saját, otthon épített járművet (autó, hajó, repülő, vonat stb.) és egy épületet. (ház, bodé, torony, megálló, híd, vár) Minden nap kapnak a gyerekek 1-1db 600-1000 ft értékű
LEGO ajándékot, ami a napi tematikához kapcsolódik. • Ismerkedő vegyes játszóház • Állatok és lakhelyük tematikus építés • Járművek világa tematikus építés • Irányítható autók bemutatása és kipróbálása • Mixels világ építése • Épületek, terep, növényzet építése • Vonatok világa bemutató és játszó • Technic járművek világa bemutató és játék • Pneumatikus szerkezetek világa bemutató és játék Végig lesz vegyes játszóház, rajzolósarok, DUPLO sarok, interaktív LEGO-s vitrinek. Saját LEGO-s névkártya és Ajándék Kockabarátok rajongó póló minden résztvevőnek.
35.000 Ft/hét 

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Programozó tábor
Időpont: 2017. július 24-28.
Táborvezető: Bedő Márton
10–14 éveseknek
a számítógépek elbűvölő világába invitállak öt napra, ahol megismerkedünk az univerzum legkreatívabb mesterségével, a programozással. Szeretnék egy olyan világot mutatni, amiben te lehetsz a szabályok alkotója. Barátkozunk a programozás alapelemeivel, kipróbáljuk számítógépen, és ha már magabiztosak vagyunk, mikrochipeket fogunk rábírni feladatokra: villogunk, csipogunk, kommunikálunk. A legszuperebb, hogy kapsz egy Arduinot amit aztán hazavihetsz, használhatod, akár mást is építhetsz belőle.
Nem kell jártasnak lenned a programozásban, ha szeretnél csatlakozni, de ha van előismereted, az remek hír. Együtt segítünk majd másoknak. Fontos, hogy jó legyél matekból, és könnyen átlásd a logikai összefüggéseket. Szükség lesz erős összpontosításra. A táborba hoznod kell egy laptopot, amin dolgozol.
45.000 Ft/hét

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Green screen fotótábor
Időpont: 2017. július 31.-augusztus 4.
Táborvezetők: Szabó Timka és Grosan Cristina
12–14 éveseknek
szeretnél úgy repülni, mint Superman? Vagy felfedezni az Avatar fantáziavilágát? A green screen technikával pillanatokon belül átkerülhetsz a valóságból egy képzeletbeli helyszínre!
A Green Screen (zöld háttér) vagy a Bluebox úgynevezett Chroma Key technika, és sokak számára jól ismert eljárás a fotózásból, videózásból. Az egyik legnépszerűbb fotós trükk, aminek az a lényege, hogy egy zöld (vagy kék) hátteret kicserélünk egy másik háttérre úgy, hogy az előtte lévő szereplők változatlanok maradnak.
A nyári táborunkban bemutatjuk, hogyan készíthetünk el mi magunk is egy ilyen effektust profi minőségben. Ehhez először el kell sajátítanunk néhány fotós alaptechnikát. Előkészítjük és teszteljük a fényeket zöld háttér előtt, illetve megismerkedünk a green screen szoftverekkel is.
35.000 Ft/hét

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Vers-zene-mese tábor
Időpont: 2017. augusztus 7-11.
Táborvezetők: Kárász Eszter és Molnár György
6-12 éveseknek
Képzeld el, hogy
... TE írod a mesét !
... TE rajzolod a történetét!
... TE írsz dallamot a meséhez kiválasztott versre!
... TE is mondod, énekled, játszod!
Azt mondod, ez LEHETETLEN? Egy fittyfenét!!! Mire el röpül ez az öt nap, mesetulajdonos leszel, amit a tábor végén CD-én haza is vihetsz magaddal!
aki ebben segít neked; Kárász Eszter (színész, énekes, bohóc doktor) és Molnár György (dalszerző, énekes, gitáros) Eszter-lánc mesezenekar
35.000 Ft/hét 

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Sulibelépő Tábor
Időpont: 2017 augusztus 21-25.
Táborvezető: Hillier-Szalay Enikő
1. osztályba lépőknek
35.000 Ft/hét
Iskolára hangoló tábor az első osztályba lépő gyerekek számára, akiknek nyáron már nincs kedvük visszamenni az oviba.
Szeretettel várunk mindenkit, aki most szeptemberben kezdi az iskolát, és szeretné, ha az óvoda- és iskolaváltás zökkenőmentesen zajlana.
Délelőttönként előkeressük a nyáron elveszett feladattudatot, figyelemkoncentrációt, játékosan belemelegedünk az új feladatokba, a ránk váró akadályokkal ismerkedünk. Délután a kreativitásé lesz a főszerep, és minden nap tornáztatjuk az agytekervények mellett a testünket is.
A táborra kérünk mindenkit, hogy 1 db kis alakú sima füzettel és egy tolltartóval érkezzen.

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Angol tábor
Időpont: 2017 augusztus 28–31.
Táborvezető: Szabados Rita
6–12 éveseknek
PEEKABOO... Angol tábor kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak, kor és tudás- szint szerinti c
soportokban. Ha érdekel az angol, szeretnél megismerni egy más kultúrát, használni egy másik nyelvet, itt a helyed. Gyere, tanulj játszva angolul! Let’s have fun!
Miért válaszd a Helen Doron English-t? Mert figyelembe veszi a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait; mert személyiség- és tevékenység központú pedagógiájával arra törekszik, hogy a gyermek minél inkább kihasználhassa rejtett és már kialakult képességeit. Ezért dolgoznak a szakértelemmel és nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező felkészült Helen Doron tanárok.
35.000 Ft/hét 

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Mesekönyvkészítő tábor
(félnapos)
Időpont: 2017 június 26-30.
Délelőtti turnus 9-13-ig
Délutáni turnus 14-18-ig
5-7, 9-11 éveseknek
Önismereti tábor, a képzőművészet-terápia, a Metamorphoses meseterápia és a Kende Hanna féle gyerekpszichodráma eszköztárával. Az 5 nap együttlét célja, hogy a gyerekek közösen készítsenek el egy mesekönyvet. Megtalálják szerepüket mind a könyvkészítés folyamatában, mind mesénkben. Saját mesehősük útján járnak majd, felfedezik különleges képességeiket és általa átléphetik határaikat, megtalálhatják karakterük célját vagy éppen elfogadják úgy, ahogy van.

Mindeközben kitérünk a könyvkészítés minden fázisára: a mese kitalálásától az illusztrációk elkészítésén és a nyomdászati tudnivalókon át a könyv nyomtatott megvalósulásáig. Péntekre elkészül a közös mű, amiből mindenkinek jár egy saját példány, és aminek a könyvbemutatóját is megrendezzük a büszke szülőknek. Várjuk a hősöket, hogy megtalálják saját meséjüket!
Táborvezetők: Soós Dóra (meseterapeuta, gyermek pszichodramatista, Piros Kakaó) Gévai Csilla (gyermekkönyv író és illusztrátor, Pagony Kiadó)
Délelőtti turnus 9-13-ig: (ebéd nélkül, egészséges tízóraival) Korosztály: iskolába készülőknek, alsósoknak
Délutáni turnus 14-18-ig: (ebéd nélkül, egészséges uzsonnával) Korosztály: felsősök
Az önismereti tábor része az anamnézis felvétel és a visszajelzés is.
35.000 Ft/hét

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!

Pszichodráma (félnapos tábor) a Piros kakaó szervezésében
Időpont: 2017 július 10-14.
Délelőtti turnus 9-13-ig
Délutáni turnus 14-18-ig
Beöltözős, meseírós, rajzolós, együttjátszós terápiás tábor, Kende Hanna-féle gyermekpszichodráma módszerrel.
Körülnézünk a világban, és közös mesénk fonalán vándorútra kelünk. Lesznek köztünk királyok és királylányok, hősök, sztárok, medvék, madarak, tündérek és boszorkányok, tűzokádó sárkányok, mentők, ufók, szarvasbogarak, pitypangok, nindzsák és hableányok. A terápiás tábor része az anamnézis felvétel és a visszajelzés is.
Részletek itt: http://piroskakao.blogspot.hu
Táborvezetők: Erős Nikoletta
(klinikai szakpszichológus, gyerekpszichodramatista, meseterapeuta) Kiss Debóra Eszter (klinikai szakpszichológus, gyerekpszichodramatista, családterapeuta) Szentes Annamária (klinikai szakpszichológus, gyermekpszichodramatista, meseterapeuta)
Délelőtti turnus 9-13-ig: (ebéd nélkül, egészséges tízóraival) Korosztály: 5-7 éves ovisok és első osztályba készülőknek
Délutáni turnus 14-18-ig: (ebéd nélkül, egészséges uzsonnával) Korosztály: 9-11 éveseknek

Regisztrálj itt, hogy biztosítsd a helyet!