Társasjátékok a legjobb házibulikhoz

Esős időre szuper játékok!

Ebben a szemlében megismerkedhettek legújabb társasjátékainkkal és partijátékainkkal, sőt, még az Év játékát is bemutatjuk nektek! Felépíthetitek a saját galaxisotokat, beállhattok egy sushi étterem pultja mögé néhány körre vagy játszhattok a szavakkal - kooperatívan vagy csak a saját győzelmetekért, mi garantáljuk, hogy ezekkel a játékokkal minden parti izgalmasabbá válik!

 

Sushi Go Party!
sushigoparti.jpeg

Ha már ismeritek a Sushi Go!-t, jó hírünk van, ha még nem, akkor itt a tökéletes alkalom, próbáljátok ki! Megérkezett a nagy testvére, a Sushi Go Party! Új kártyák teszik még izgalmasabbá és sokszínűbbé a játékot, ami egy sushilakomára invitálja játékosait. Az étlap összeállítása után 3 forduló áll rendelkezésre a legtöbb pontot érő fogások (lapok) elvitelére. Elő a legízletesebb sushitekercsekkel, előételekkel, desszertekkel, nigirikkel és a leghasznosabb kiegészítőkkel, hisz itt minden a menüdről szól! Vajon jobb lett volna egy temaki helyett az uramaki, vagy a gőzgombócnál erősebb lett volna a tofu?

A játékot 8 éves kor felett ajánljuk, így kisiskolás kortól kezdődhet a sushi party, de a felnőttek partijátékaként is megállja a helyét. A társasjátékban találtok egyszerűbb és összetettebb étlapokat is, de a játék szépsége, hogy ezeken kívül ti magatok is kialakíthattok még számtalan étlapot, attól függően, hogy mennyi idős és milyen tapasztalattal rendelkező közösség ül össze élvezni a játékot. 2 személytől egészen 8 személyig játszható a játék, és a játékosszámtól függően kisebb kiegészítéseket olvashatunk a szabályzatban, amik segítenek abban, hogy kevesebben és többen is ugyan akkora élvezet legyen összeállítani az étlapunkat.

Próbáljátok ki, milyen egy sushiszakács élete, és tálaljátok ti a legínycsiklandozóbb fogásokat!

Itt szerezd be kedvezménnyel!

Címke
cimke.jpeg

Ismerjétek meg az egyik legpörgősebb szókereső játékot, a Címkét!

Az ország-város játék alapján elinduló Címke egy új szintre emeli a játékélményt a változatos pontozással, a rövid időkerettel és a kialakított táblának köszönhető 20 féle játékkombinációval. Nem kell az este nagy részét szabályok magyarázatával tölteni, és nem kell még ötször ránézni az utasításokra akkor sem, ha új és új társaságok játsszák a játékot! A teljesen letisztult szabályzat 10 perc alatt elsajátítható minden 10 év feletti számára, és csapatokban akár 12-en is játszhattok vele!

Ebben a játékban betűk és kategóriák keresztmetszetében található golyók begyűjtése a cél. A táblán egyszerre 4 kezdőbetű és 5 téma cédula szerepel, így 20 golyó kerül fel a táblára a kezdetkor, és a cél, hogy te gyűjtsd be a legtöbbet, de figyelj, mert ehhez nagyon sok szó és feszült koncentráció szükséges!

Itt rendeld meg kedvezménnyel!

Csak egy!
csakegy.jpeg

Maradunk a szavak keresésénél, de ezúttal egy kooperatív partijátékot mutatunk nektek, ami nem mellesleg a 2019-es Év játéka lett! A Csak egy! a partijátékok egyik legújabb darabja, aminek sikere nem meglepő, hiszen nem sok kooperatív partijáték van a társasok világában, de ez a játék az összedolgozás mellett is megőrizte a pörgősségét, sőt, észrevétlenül még arra is megtanít, hogy figyelj oda a társaidra.

A Csak egy!-ben össze kell dolgoznotok mindannyian, hogy segítsetek azon a társatokon, akinek ki kell találni azt az egy szót. Például: ha a szó, amire rá kell jönnie egyikőtöknek, az a krokodil, akkor írhatjátok Ausztráliát, a hüllőket, vagy bármit, ami az állatra utal. De vigyázzatok, mert ha többen is ugyanarra a szóra asszociáltok, akkor azt többet már nem használhatjátok! Ha túl kézenfekvő dologra gondoltok többen is, akkor azt a szót nem lehet megismertetni a kitalálóval, de ha nagyon elrugaszkodtok, nem lesz esélye kitalálni az eredeti szót – nem egyszerű feladat, igaz? Ez aztán megdolgoztatja az agytekervényeket!

A játékot 8 éves kortól ajánljuk.
Tedd kosárba kedvezménnyel!

Kozmosz művek
kozmoszmuvek.jpeg

Ebben a játékban az a legizgalmasabb, hogy valós idejű játékot játszhattok, ahol 1 percnél több idő nem áll rendelkezésre a legfontosabb feladatra: a saját galaxisotok megalkotására. 

A saját galaxisotokat több különböző galaxisrészletet, bolygót és aszteroidapályát ábrázoló kártyából rakhatjátok össze, és úgy kell elhelyezni egy 3x3-as négyzetben egymás mellé, hogy a lehető legnagyobb egybefüggő galaxisok szülessenek meg. De az egyensúlyra is figyelni kell, mert csak a legkisebb részlet után jár pont! Az 5 körből álló játékban továbbá minden körben meg kell küzdeni egy intergalaktikus káosszal, és ha elég erősnek érzitek a galaxisotok felépítését, lehetőségetek van  bónuszlapkákkal növelni pontjaitokat, így kiegészíthetitek még egy bolygóval a galaxisotokat!

A Kozmosz művek egy pörgős, izgalommal és agymozgatással teli játék, vívjátok meg együtt az első űrbéli csatátokat!Rendeld meg itt!

Kapcsolódó termékek