Tartsd a szülinapodat a Bartók Pagonyban!

számtalan program - egy felejthetetlen élmény

Neked csak választani kell, a többi a mi dolgunk! 
A Bartók Pagony mostantól kibérelhető születésnapi zsúrokra 0-100 éves korig.

Tartsd nálunk szülinapi bulidat igényes környezetben!

Minden esetben adunk: pohár, tányér, szörp, lufi, hangosítás.

A tortát, egyéb enni- és innivalót neked kell hoznod.

Érdeklődj itt: bartok@pagony.hu -  foglalj időpontot már ma!

Választhatsz saját programjaink közül is. Az ünneplés mellett rengetegféle programmal várunk:

1. Hívd meg barátaidat saját mesédbe! - Piros Kakaó

A szülinapos kedvenc témája köré alakítjuk a programot. Legyen szuperhős, király vagy királylány, mentőautó vagy lézeres robot, póniló vagy égig érő fa. A részvevők próbákat állnak ki, majd a kikerekedett történetet jelmezekben előadják.
24362.jpg
Ne csak a barátaidat, hanem a kuflikat is hívd meg a bulidba!

Ár: 44.450 Ft

2. Nyomozós születésnap a Piros Kakaóval

25074.jpgValaki ellopta a cirkuszi varázspálcát, hiányzik az elixír utolsó összetevője, terjed a vírus a dzsungelben, kinyílt egy időkapu, eltűnt egy díjnyertes malac, eltévedtek a mesehősök. Válasszátok ki a saját ügyetek ,és indulhat a nyomozás! Logikai feladatok, akciózás, kincskeresés, érzékszerv-élesítés, mozgásos és csapatépítő játékok által derül fény a rejtélyre.

Otthoni nyomozásra vágysz? Stuart Horten segít neked!

Ár: 44.500 Ft

3. Szülinap Gévai Csilla író és illusztrátorral.

20527.jpgA szülinapos és vendégei Csilla különös és izgalmas világába láthatnak bele, ahol a kézműveskedés, a mese és a fantázia világa keveredik. a témát közösen is meghatározhatjátok, de szívesen segítünk.

Meríts ötletet az utazós könyvből már most!

Ár: 44.500 Ft

A FILMJÁTSZÓ SZÜLINAPI AJÁNLATAI

FILMPLAKÁT KÉSZÍTŐS SZÜLINAP (6-9 éveseknek ajánljuk)

2838.jpgKészíts saját filmplakátot kedvenc filmedhez, vagy épp találj ki egy saját történetet és ahhoz készíts filmplakátot. Mi adunk hozzá minden kelléket. A foglalkozás végén a plakátokból kiállítást rendezünk és a képek alapján rövid improvizációs játékokat játszunk.

Ha elmerülnél egy varázslatos világban még a bulid előtt, olvasd el a Gyűrűk Urát!Foglalkozás ára: 44.500 Ft, hossza: 2 óra

GIF SZÜLINAP

24547.jpgKészítsünk együtt szórakoztató szülinapi gifeket. A Gif szülinapon levetítünk pár igazán jó sikerült gifet, majd megbeszéljük mitől működnek ezek. Grimasz versenyt rendezünk, ahol a gyerekek egyik fele fotózik, a másik fele grimaszt vág. Majd cserélnek. Eljátszunk különböző érzelmekkel, helyzetekkel, amiket a gyerekek fotókkal rögzítenek. Végül gifeket készítünk a fotókból és együtt megnézzük a műveket.

A Képtelen könyvet pont ehhez a szülinaphoz találták ki, ismered?Foglalkozás ára: 44.500 Ft  hossza: 2 óra

KÉPREGÉNY KÉSZÍTŐ SZÜLINAP  (6-14 éveseknek ajánljuk)

25394.jpgA Képregény szülinapon a gyerekek saját történeteket találnak ki, eljátsszák, lefotózzák, majd képregény formájába öntik. A foglalkozás végén a gyerekek történeteiből készült képregényeket kivetítjük és pop-corn mellett végignézzük. Az elkészült képregényeket a foglalkozást követőn megkapják e-mailen, így bármikor elővehetik, kinyomtathatják, újramesélhetik.

Ha kedvet kaptál a saját történetek gyártásához, neked való az Egy ropi csináld magad naplója: töltsd tele saját sztorijaiddal!

Foglalkozás ára: Ár: 44.500 Ft  hossza: 2 óra

JÁTSZD ÚJRA! (8-14 éves korosztálynak ajánljuk)

24676.jpgJátszd újra kedvenc filmed egy-egy jelenetét! Találj ki, kimaradt jeleneteket, és add elő társaiddal! Szinkronizáld újra kedvenc filmjeleneteidet. A hangfelvételekhez profi mikrofonokat használunk, megtanítjuk, hogyan kell megírni egy csapót és miért fontos a csapó a hangfelvételeknél. Az újraszinkronizált filmrészleteket videón a szülinap után az ünnepeltnek elküldjük.

Játszd újra a történelmet is a Matricás történelem - Jégkorszakkal!

Ár: 44.500 Ft,  hossza: 2 óra

IMPRO SZUPERHŐS SZÜLINAP (6-14 éves korosztálynak ajánljuk)

Az impro szuperhős szülinap improvizációs játékokból és egy kézműves foglalkozásból áll.

A program első felében a gyerekek megadott tematikára improvizációs játékokat játszanak. Szuperhőssé válnak, legyőzik legnagyobb ellenfeleiket, kiállnak több próbát, és leküzdenek minden akadályt, majd boldogan élnek míg meg nem halnak a szuperhős szigeten.

24941.jpgA foglalkozás második felében mindenki megalkothatja saját életnagyságú szuperhős alakját. A gyerekek egymást körberajzolják életnagyságú papíron, kifestik és felruházzák

Hangolódj az Impro szuperhős szülinapra a batmanes sztorikockákkal!

Ára: 44.500 Ft, hossza: 2 óra

VIDEÓKLIP KÉSZÍTŐS SZÜLINAP: (8-14 éves korosztálynak ajánljuk)

Készíts videóklipet a szülinapodon a legjobb barátaiddal. Kedvenc számodra saját zenés videót készíthetsz, filmes szakemberek segítségével. A videóklip forgatós szülinapi bulin a gyerekek közösen alkotnak, szerepelnek, kipróbálhatják magukat a kamera előtt, mint énekes sztárok, vagy épp háttér táncosok, akár egy történet szereplői, de operatőrré, vagy rendezővé is válhatnak! A forgatást a gyerekek végzik a filmes szakemberek csupán segítenek megvalósítani elképzeléseiket. Így aktívan töltik az időt és az elkészült alkotást teljes mértékben sajátjuknak tudhatják.

A szülinap előtt az ünnepelttel konzultálunk elképzeléseiről, hogy elő tudjuk készíteni a forgatást, illetve közösen találjuk ki a legmegfelelőbb forgatási menetet, helyszínt stb.

24538.jpgA szülinapi buli után 2-3 nappal átadjuk a saját videó klipet összevágva, kis animációkkal, trükkökkel megtűzdelve, mely örök emlék marad.

Addig is, amíg el nem érkezik a buli napja, forgasd a Star Wars - A szereplők nagykönyvét!

A szülinapi program ára: 88.900 Ft,  hossza: 3 óra

Szeretettel várunk!

Érdeklődj itt: bartok@pagony.hu