5 ok, hogy miért a Szofi és a Mikulás várjon a csizmában

Mikulásváró huncut gyerekeknek

Ajjajj! Szofi segíteni szeretne a Mikulásnak! Ugye ez nem meg­lepő? Hiszen melyik huncut kislány ne szeretne személyesen gondoskodni a saját és mások ajándékairól? Csakhogy ha Szofi elkezd segíteni, akkor minden a feje tetejére áll… Kalandozz, nevess és segíts Szofival együtt te is a Mikulásnak!

03.jpg

1. MERT NEM CSOKI, HANEM KÖNYV

A sok csoki helyett idén próbálj meg valami maradandó különlegességet csempészni a kis csizmába! Nálunk abszolút etalon a Szofi-sorozat, ezért tudom, hogy ezzel nem lehet mellényúlni. A Mikulás sem hozna jobbat... :)

2. MERT EBBEN VAN A LEGSZEBB MIKULÁS

Cristina Quiles lendületes képei kötetről kötetre jobban tetszenek. Ebben a könyvben a spanyol illusztrátornő szuper téli hangulatot teremt, soha nem giccses, mégis messze van a gyerekek lelkétől távol álló művészkedéstől. Kedves és otthonos, mégis bátor és újszerű. Átlapoztam a Mikulás ábrázolásokat a különböző könyvekben, nekem most abszolút Cristina Quiles Mikije a legtalálóbb!

17.jpg

3. MERT VICCES

Harcos Bálint humoráért odavannak a kisgyerekek. A bölcsis, ovis korosztály abszolút kedvence egészen a nagycsoport végéig. Hogy miért? Mert a történetvezetése mindig egy szuper vicces sodródás Szofi őrült és csodálatos fantáziájának mentén. Tarts te is a mindig mindent azon nyomban megoldó végtelenül lelkes Szofival!

4. MERT HUNCUT ÉS VÉGTELENÜL LELKES

Ha a te gyereked is hajlamos a lelkes tombolásra, ha mindig van egy jó ötlete, csak a lépést nehéz tartani vele, akkor mindig jól jön ez a könyv, amivel gondolatban folytathatja az ámokfutást, amikor te már nem bírod. Természetesen repít el a dacos kisgyerekek világába, és hozza meg a folyamatos tettre készség feloldását.

06.jpg

5. MERT KEDVES

Úgy is mondhatnám, ez a könyv, nagyon-nagyon otthonos. Melyik kisgyerek ne akarna a Mikulással barátkozni? Hiszen ő az, aki csak a gyerekekért létezik, és ez a gondolatmenet a büntető, virgács osztogató rémalak helyett valóban a kicsit igazi cinkosát festi meg. Ebben a könyvben minden kisgyerek ősi álma válik valóra: ő lehet a Mikulás jobb keze!

Rendeld meg időben, kényelmesen itt!

Kíváncsi vagy a többi Szofi történetre is? Lapozz ide!

Kapcsolódó termékek