Lapozz bele az Emma csöndjébe!

Gimesi Dóra meséje Takács Mari rajzaival

Megérkezett Gimesi Dóra legújabb mesekönyve, az Emma csöndje! Csodálatos, lírai történet egy különleges kislányról, és víz alatti barátairól, Takács Mari fantasztikusan gyönyörű rajzaival! Lapozz bele!

emma_csondje_borito_1000px.jpgEmma egy csendes kislány, aki nehezen találja a hangot az emberekkel. Borzasztóan megviselik a zajok, különösen az iskolában, ahol mintha minden csupa-csupa zaj lenne. Az egyetlen hely, ahol igazán jól érzi magát, az az akvárium, ahol tengerbiológus szülei dolgoznak. Az állatkórház lakóival, a cápákkal, rájákkal, tengericsillagokkal és egyéb ápoltakkal tökéletesen jól értik egymás, ők Emma igazi barátai.

Olvass bele a mesekönyvbe itt!

Gimesi Dóra amellett, hogy a környezetvédelem fontosságáról is ír, elsősorban egy kislányról mesél, akinek meg kell találnia a saját hangját, akinek szembe kell néznie a külvilág kihívásaival és le kell győznie a félelmeit, hogy segíteni tudjon a barátain. Az Emma csöndje egy vicces és lélekkel teli történet, tele szórakoztató karakterekkel, és minden korosztály számára izgalmas és elgondolkodtató kérdésekkel.

Kattints ide, és rendeld meg most!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Gimesi Dóra varázslatos világai