Csípjétek el az Időfutárt! – legalább digitálisan

A lassan egy évtizede népszerű Időfutár szerzőivel online író-olvasó találkozó vagy rendhagyó irodalomóra keretében lehet találkozni.

A körző titka, a sorozat első része már sok-sok iskolában szerepel a 7. vagy 8. osztályban olvasandó és feldolgozandó regények között. Amely osztályokban ez már megtörtént, nekik azért, ahol még nem, nekik azért szeretnék figyelmükbe ajánlani ezt a kiváló lehetőséget.

20533.jpgHa a szerzők személyesen még nem is, de valamilyen digitális eszköz segítségével, mégis el tudnak látogatni a kamaszolvasók körébe, ahol mesélnek a közös alkotásról, az ötletek áradatáról, nyomozásról, valós és fiktív kalandokról. És természetesen válaszolnak a diákok, tanárok kérdéseire. Egy-egy alkalmon két szerző jelenlétét tudjuk garantálni.


A sorozat írói (Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea) már tapasztaltak a közönségtalálkozók terén, és a gyerekek mindig nagy lelkesedéssel fogadják őket - sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk mind a diákoktól, mind a szervező könyvtárosoktól, pedagógusoktól.


Kérésünk az, hogy egy-egy író-olvasó találkozó, illetve rendhagyó irodalomóra esetén a osztályok diákonként 500 Ft befizetésével járuljanak hozzá a szerző(k) díjazásához. Ezt a díjazást érdeklődés esetén közvetlenül a szerzővel tudjátok egyeztetni, a Pagony semmiféle közvetítői díjat nem számol fel.


Ha felkeltette a érdeklődéseteket egy ilyen író-olvasó találkozó/rendhagyó irodalomóra lehetősége, a vinczeller.katalin@pagony.hu e-mail címen tudtok jelentkezni!

Kapcsolódó termékek