Kedvenc játékaink kicsiknek és ovisoknak

Cirmos cicák és fogtündérek bőrébe is bújhattok

Ki mondta, hogy a kisgyerekeknek még nem való a társasjáték?! A következő játékok segítenek abban, hogy ők is részesei lehessenek annak a kalandnak, amikor a család vagy a barátok együtt játszanak. Sőt, a társasok egy szuper szülinapi programnak is beillenek. Nézzétek meg a kedvenceinket!

pizsamaparti_babarokanal_3d_crop_1000px.pngPizsamaparti Babarókánál

Ha olvassátok Babaróka történeteit, akkor a kis rókát és családját már nem kell bemutatni, ahogy a könyvekben felbukkanó többi állatkölyköt sem. De ennyire sokan még nem gyűltek össze egy partira. Ez viszont most egy különleges alkalom, egy pizsamaparti, ahol persze senki sem szeretne aludni menni. Hogy a kisállatok idejében elmenjenek lefeküdni, meg kell találni őket a puha és színes takarók alatt.

Memóriajáték egy kis csavarral! Aki a legügyesebben tippeli meg, hogy mely állatkölykök bújtak el a takarók alatt, az nyer. A dobozban kisebbeknek és nagyobbaknak is találtok játékvariációkat, sőt egy kooperatív változat is van benne.

2-4 éveseknek
Kattints ide a játékért!

pitypang.pngGondos gazdik

Akik szeretik az állatokat, sőt, talán még menhelyeket is látogatnak, hogy segítsenek az ott élő kutyusoknak és cicáknak, azoknak ismerős lehet a Pitypang és Lili sorozat. A kötetek a felelős állattartásra hívják fel a figyelmet.

A mesékhez kapcsolódó színes és jól kitalált Gondos gazdik társasjátéknak szintén ez a célja. A játékban ideiglenes örökbefogadók lehettek, akik kutyákról, hörcsögökről, gekkókról és aranyhalakról gondoskodnak, és végül állandó gazdit kerestek nekik. Az állatos kártyákkal 4 különböző játékverzióban játszhattok. Az egész kicsi, kezdő társasozóknak is ajánljuk, de a nagyobbak is élvezni fogják.

2-4 éveseknek
A Gondos gazdik társasjátékot itt találod!


arnyekmokus_3d_crop_jav.pngÁrnyékmókus

A Pagony legújabb társasjátékának ötletét Berg Judit Sári és a mókusok című meséje adta, amiben a gyerekek az utcán látható árnyékokon lépkedve és ugrándozva érnek haza. Az izgalmas és szórakoztató, tapintást fejlesztő társasjáték 4 féle játékvariációban játszható, így akár 1-2 év elteltével is elő lehet venni újra.

Lehet versengő módban játszani, de van kooperatív változata is, így azoknak a gyerekeknek is szórakoztató, akik nem szeretnek veszíteni. A játék során a kártyákon szereplő formák elemeit kell kihúznotok egy vászonzsákból és tükrözve megalkotni a rajtuk látható autók, jelzőlámpák, fák és cicák árnyékát, hogy a gyerekek azokon ugrándozva hazaérjenek. A játék Agócs Írisz grafikájával készült.

3 éves kortól
Kattints ide a játékért!


tarsasjatek-egy-kis-szerencse-little-lucky-1-djeco-jatekok-8560-1698492341-0.jpgLittle Lucky - Egy kis szerencse

Ez az egyszerűen felfogható memóriajáték, ami serkenti a vizuális memóriát és a megfigyelőképességet, a kicsik első társasjátéka lehet. A sajtversenyben ketten tudnak egyszerre részt venni, és mindegyikük egy-egy kisegér, akinek a továbbjutáshoz meg kell tippelnie, hogy milyen mintájú az előtte lévő, következő mező.

A puha állatfigurák lekötik a kicsik figyelmét, a strapabíró sajtgerezdek és a lépésmezők pedig sokkal érdekesebbé teszik a pályát.


2-5 éveseknek
Kattints ide a játékért!


auzou1932.jpegFogtündér

Egy kedves, szép grafikájú memóriajátékot ajánlunk a figyelmetekbe. A társasjáték célja, hogy megtaláljátok a megfelelő ajándékokat, és minél több fogacskát gyűjtsetek össze, mielőtt a nap felkelne. A játék memóriaalapú és kooperatív, de van egy végső győztese is, az, aki a legtöbb fogacskát megszerzi.

A játék többféleképpen játszható, valamint lehet egyszerűsíteni is, így könnyen a gyerekek képességeihez igazítható a játékmenet. A játékidő egészen rövid, körülbelül 15 perc, így a kisebbek figyelme sem lankad majd. A játékot 2-4 fő tudja játszani.

4 éves kortól
A Fogtündér játékért kattints ide!


screen-shot-2022-10-19-at-52131-pm.pngCirmos cimborák

Ha szeretitek a cicákat, és imádjátok nézni, ahogy bukfencezve ide-oda rohangálnak a szobában, akkor ezt a társasjátékot le sem tudjátok majd tenni. A végtelenül kedves és aranyos játék célja, hogy a kiscica, akit kiválasztottatok, boldog legyen, ti pedig diadalt arassatok. A lényeg, hogy a szobában a lehető legtöbb játékot megtaláljátok neki.

A Cirmos cimborák társasjáték szabályai gyorsan megtanulhatók, szépek a rajzai és a játékmenet sokadjára sem válik unalmassá. A játékot 2-4 fő tudja játszani, a játékidő 30-45 perc.

4 éves kortól
A Cirmos cimborák tárasjátékot itt találod!

Kapcsolódó termékek