Két új könyv a Pagonytól

Folytatódik Agócs Írisz tavalyi sikerkönyve!

A tavalyi karantén egyik legnagyobb könyves meglepetése Agócs Írisz online rajziskolája és az abból később születő könyv volt. Most már a második kötet is megjelent. Emellett új kötettel bővül a 3-5-8 perces mesék sorozat, amely ezúttal a kis kalandoroknak szól.

Agócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! 2. (a szerző rajzaival)

Lesz belőle pingvin, zebra, pelikán... A tavalyi karantén-időszak egyik nagy gyerekkönyv-sikere volt Agócs Írisz rajzolós könyve, a Rajzolj egy krumplit!, amelyből gyerekek és felnőttek is könnyedén, stressz és megfelelési kényszer nélkül megtanulhatott szabadon rajzolni, miközben elfeledkezett a bezártságról. A Rajzolj egy krumplit! első részéből kiderült, hogy szinte bármilyen állatot és embert könnyű rajzolni, elég, ha elkezdjük egy krumplival, aztán kiegészítjük itt-ott egy háromszöggel vagy körrel, két gombszemmel vagy egy bolyhos farokkal. Nincs megállás, aki egyszer belejött, folytatni akarja! A most megjelent második kötet segítségével pillanatok alatt malacok, jegesmedvék, baglyok, hangyászok, gepárdok és vidrák népesítik majd be a papírlapokat, cukin mosolyogva, kajlán lépdelve, krumplisan gömbölyödve. Az egyszerű rajzokat az olvasni még nem tudó ovisok is követni tudják, de érdemes olvasni mellé a szöveget is: Agócs Írisz szóban is sziporkázik, csupa vicc, szójáték, csupa jókedv ez a könyv, ami garantált sikerélményt és jó szórakozást nyújt minden korosztálynak!

5 és 8 éves kor között ajánljuk.

Sandra Grimm: 3-5-8 perces mesék kis kalandoroknak (Illusztrátor: Korthues Barbara)

Az első 3-5-8 perces meséket tartalmazó kötetet a megjelenés után rögtön elkapkodták a könyvesboltok polcairól, nem véletlenül: a kötetekben a mesék a szülők szempontjából a lehető legpraktikusabb rendszerben, a hosszuk alapján vannak fejezetekbe csoportosítva. Ha a rohanós hétköznap estéken csak egy rövid kis olvasásra van idő, ezekben a könyvekben könnyedén megtalálják a megfelelő mesét. Ha pedig sikerült korábban ágyba dugni a kicsiket, akkor jöhet egy hosszabb történet is – a lényeg, hogy a mesélés ne maradjon el, hiszen fontos része a gyerekek életének és a személyiségük fejlődésének.

A 3-5-8 perces mesékért ráadásul a gyerekek is bolondulnak, mert egytől egyig olyan történetek, amelyek megnyugtatóek és kedvesek egyszerre, és amik biztosítják a gyerekek számára a pillekönnyű álmokat. Kedves képek, bájos történetek, egytől egyig szerethető karakterek - és a sorozatnak most megjelent a legújabb kötete, amiben minden mese a kalandról és a kalandorokról szól!

3 és 6 éves kor között ajánljuk.

Kapcsolódó termékek