Nyerj saját kuflis pecsétet!

És mellé kuflis ajándékokat!

Most egy nagyon különleges kuflis ajándékot nyerhetsz, ha részt veszel a játékunkban! Tiéd lehet egy pecsét, amelyen a család kedvenc kuflija szerepel és még a szerencsés nyertes nevét is ráírjuk! Hogy melyik gyerkőc, vagy esetleg apa, anya neve kerül rá, azt ti dönthetitek el!

Szóval ha nyersz, ezentúl minden (nem csak kuflis) könyveteket saját, névre szóló pecséttel láthatjátok el, de bármi más is lepecséltehettek!

Mit kell tenned, hogy benevezz a játékba?

kufli_pecset_allo_illusztracio.jpgElőször is dugjátok össze a fejeteket, és találjátok ki, hogy ki a kedvenc kuflitok. Esetleg a bölcs és megfontolt Bélabá? A kétkedésben első Fityirc? Vagy a bohó Pofánka? Válasszátok ki azt, akit a legjobban szerettek az összes kufli közül, és ő kerül majd a pecsétre, ha nyertek!

Aztán, ha ez megvan, akkor a gyerekek a családban rajzolják le ezt a kuflit, és osszátok meg a rajzot a Facebookon!

Mi az összes posztolt rajz közül fogjuk kisorsolni a négy szerencsés nyertest, akik saját, névre szóló kuflis pecséttel lesznek gazdagabbak!

Sőt: a pecsét mellé minden nyertes még egy kuflis ajándékcsomagot is nyer, amiben könyv és kuflis társas is lesz!

Két fontos dolog a rajzok megosztása kapcsán: Kérjük, hogy nyilvánosan osszátok meg, hogy ne csak az ismerőseitek, hanem mi is láthassuk. És a posztot jelöljétek meg a #kedvenckufli hashtag-gel, mert mi így tudjuk megkeresni az összes rajzot!

Február 17-ig várjuk a rajzokat, utána pedig négy nyertest sorsolunk!

(A játékszabályzatot itt találjátok!)