„Panni, a póni csak üget és vágtat”

Szuperaranyos könyvecskék a legeslegkisebbeknek

Ismerjétek meg Pannit, a bájos kis pónit, akiről végtelen cuki mesekönyvek készültek a legkisebbek kezeibe. Ezeket a történeteket imádni fogják kislányok, kisfiúk, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy a szüleik is.

panni_a_poni_borito_1000px.jpgPanni egy igazán virgonc, kedves kis póniló, aki hol vígan ugrál a réten, hol a kis barátait vigasztalja, ha félnek a viharban, de olyan is előfordul, hogy csak szunyókál egy nagyot a csillagos ég alatt. Vagyis csupa olyan dolog történik vele, ami a pici számára ismerős helyzet, de azzal a fűszerrel, hogy mindez egy tanyai környezetben játszódik csupa aranyos kisállat társaságában.

kepernyofoto-2024-04-10-125729.pngAlison Lester illusztrációjaEgy igazán jó első mesekönyv képi világa kiemelten fontos. Alison Lester, a szerző készíti a szuperaranyos illusztrációt. Ha kézbe veszitek, látni fogjátok, hogy nagyon bájos, letisztult képek sorakoznak az oldalakon, és egy kis kedves humor is jellemzi ezeket a rajzokat. Egyszerűen jó érzés lapozgatni, nézegetni, annyira szép kis könyvecskék.

A kedves verses meséket Szabó T. Anna fordításában olvashatjuk, aki egy csodálatosan gördülékeny, frappáns és szerethető magyar szöveget adott a könyveknek. Igazán szívet melengető olvasni is, hallgatni is!
Nézd csak:

„Panni, a póni csak üget és vágtat,
a tehenek nézik, hogy sohase fárad.
És fordul és táncol és csillagig léptet,
a tyúk és a liba mind ővele ébred.”

A Panni, a póni egy kihagyhatatlan sorozat, minden kötetének a legkisebbek könyvespolcán a helye. Mi pedig rögtön két részt hoztunk nektek!


Panni, a pónipanni_a_poni_borito_1000px.jpg

Ebben a kötetben megismerhetitek a pónilovat és környezetét. Megtudhatjátok, hol él, mit szeret csinálni, és azt is, kik a barátai. Eláruljuk, Panninak is van egy mumusa: ő bizony fél a sötétben és a viharban. De ha a barátaihoz bújva elalszik, a félelme azonnal tovaszáll.

„Mert Panni, a póni sohase fél,
Bár megijed néha, ha süvít a szél.”

Itt tedd a kosaradba!

panni_a_poni_millioig_szamol_borito_1000px.jpgPanni, a póni millióig számol

Panni nemcsak nagyon kedves lovacska, de nagyon okos is. El tud számolni akár millióig is! Olvassátok el ezt a történetet, és meglátjátok, Pannival nektek is sikerülni fog!

„Ő Panni, a póni,
EGY fa alatt áll,
KÉT barátját nézi,
ki vad táncot jár.
HÁROM tarka tyúkot
visz fel a dombra,
majd NÉGY víg tehénnel
fut a malomba.”

Szerezd meg most!


Panni, a póni tehát minden pici legújabb jóbarátja. Szerezd be te is a sorozat mindegyik kötetét!

Kapcsolódó termékek