Ti miért szeretitek a kuflikat?

Áruljátok el nekünk, és nyerjetek szuper kufli-ajándékcsomagot!

A kuflik igazán különös lények. Elárulok egy titkot, de ne mondjátok el senkinek: amikor az első kufli-könyvet kiadtuk a Pagonynál, mi sem voltunk biztosak benne, hogy ekkora siker lesz majd ez a könyvsorozat. Persze nagyon örültünk, hogy nektek is annyira tetszik, mert mi elsőre beleszerettünk ezekbe a rendhagyó mesékbe. De azóta is csak tűnődünk, hogy mi is az oka a kuflik egyre növekvő népszerűségének. Hiszen a mesék, a hősök, a szituációk igazán rendhagyóak.

miert-szeretitek-a-kuflikat_blog-belso-kep-1.jpgEzért arra gondoltunk, megkérdezünk benneteket, kufli olvasókat (rajongókat), hogy ti miért szeretitek a kuflikat. Készítettünk hát egy alapos kérdőívet, amiben igyekszünk mindenre rákérdezni a kuflikkal kapcsolatban, és egy kicsit benneteket – a kuflik olvasóit is szeretnénk megismerni. Ne ijedjetek meg - a kérdőív teljesen anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk vagy tárolunk. Csak a véleményetekre vagyunk kíváncsiak.

Szeretnénk, ha nagyon sokan kitöltenétek, ezért most három igazán különleges ajándékcsomagot sorsolunk ki a válaszadók között.

Az ajándékcsomagban lesz:

- egy dedikált (Pagony vagy Tilos az Á kiadású) Dániel András-könyv, amit a nyertes választ - nem csak kuflis. A könyveket itt tudjátok megnézni.

- egy kuflis bögre

- a vadonatúj, hamarosan megjelenő “A kuflik és az esőtánc” című társasjáték

- egy menő kuflis vászontáska

- a Vágj bele, kufli! alkotófüzet

- és egy 25%-os egyszeri vásárláskor felhasználható webshop kedvezmény a Pagony webboltjába

Aztán ha a sok-sok válasz beérkezett, természetesen nektek is eláruljuk majd az eredményt egy cikkben.

Új, meghosszabbított határidő: 2020. szeptember 4-ig várjuk a véleményeteket!

Köszönjük, ha kitöltitek!

Csak kattintsatok ide!