Winkler Nóra és Topor Tünde beszélget A képek történetéről

Online könyvbemutató december 17-én 18:00-tól

Csatlakozz a Scolar, a Pagony és az Artmagazin közös online eseményéhez december 17-én, pénteken 18:00-kor! Tudj meg mindent A képek történetéről!

Hogyan és miért készítenek több ezer éve képeket az emberek? A neves brit képzőművész, David Hockney és műkritikus barátja, Martin Gayford, izgalmas beszélgetésben térképezik fel a különböző korok és médiumok meghökkentő egymásra hatásait, a véső-festő-fotózó emberiség legcsodálatosabb képeit a barlangrajzoktól Caravaggión és Disney-n át a számítógépes grafikákig.

Ezt a beszélgetést folytatják most „A képek történetefelnőtteknek és gyerekeknek szánt változatai apropóján Winkler Nóra művészeti újságíró és Topor Tünde művészettörténész, az Artmagazin munkatárasai a Scolar és a Pagony közös online eseményén.

Szeretettel várunk a péntek esti beszélgetésen minden érdeklődőt élő adásban a Pagony, a Scolar és az Artmagazin Facebook oldalán.

További részleteket ITT találsz!

A könyvekről bővebben:

A képek története

A képek története gyerekeknek

A könyvek a fenti linkeken az „artmagazin” kuponkóddal 2021. december 17. és 31. között 20% kedvezménnyel megvásárolhatók! Ugyanebben az időben A képek története gyerekeknek szintén 20% kedvezménnyel vásárolható meg a Pagony offline boltjaiban!

Kapcsolódó termékek