ISMERD MEG A KUFLIKAT!

A mese, ami egyszerre vicces, felszabadító és bátorító

Bár rengeteg az ovisoknak, kisiskolásoknak szánt képeskönyv, nem könnyű olyat találni, ami kitűnik a tömegből. Olyat, ami megmutatja a gyerekeknek, hogy a világ pont olyan sokszínű, mint ők. Ami megtanít arra, hogy egyedinek lenni annyit tesz: különlegesek vagyunk. És ami közben még vicces is.

De van egy olyan mesekönyv-sorozat, ami felszabadítóan humoros, és amitől a gyerekek igazán úgy érezhetik, hogy gyereknek lenni a legszabadabb és legszórakoztatóbb dolog a világon. Könyvek, amikben egy kerek egész mesevilág várja őket, amely semmi máshoz sem hasonlítható, és olyan harmóniát kínál, amiben a gyerekek rögtön otthon érzik magukat.

kuflicikk1.jpeg

Ez Dániel András kufli-sorozata. Lássuk be: szülőként a mindennapokban hajlamosak vagyunk a tökéletességet hajszolni: megfelelni a szabályoknak, részletesen megszervezni a saját és gyerekeink idejét, és persze minél jobb szülőnek lenni. A gyerekek is gyakran arra törekednek, hogy megfeleljenek a felnőttek elvárásainak, beilleszkedjenek a közösségükbe, szót fogadjanak, a lehető legjobban teljesítsenek.A kuflik világában egy időre elengedhetjük a szabályokat és kötöttségeket. Dániel András különleges humorával, bohém rajzaival lehetőséget ad arra, hogy teret engedjünk a képzelet zabolátlan, igazán gyermeki részének is. Merjünk korlátok nélkül gondolkodni! Képzeljünk el egy világot, amiben sosem látott élőlények beszélgetnek egymással, az eseményeket az égen szálló repülők kommentálják, és minden, de tényleg minden megtörténhet. A kuflik világában, vagyis a szabad képzettársítások, a vicces lények és a határtalan fantázia világában mindez lehetséges. Sőt: természetes. És melyik gyereknek ne egy ilyen világ lenne a természetes közege?

kuflicikk2.jpeg

Rendeld meg most bármelyik kufli-könyvet 20% kedvezménnyel, a 'kufli' jelszót megadva kuponkódként!

Ezért tudnak a gyerekek rögtön ráhangolódni a kufliverzumra. - A kuflik világa a gyerekek nyelvén szól, a gyerekek varázs-logikáját követi, és teszi mindezt úgy, hogy a szülők is hangosan nevethetnek olvasás közben.

 • - Mert a kuflik, mókás külsejükkel, varázslatos személyiségükkel magukban hordozzák a gyermeki szeretnivalóságot. Minden kisgyerek mélyén abszolút kuflitermészet lapul.
 • - Egy kufli épp olyan találékony és kíváncsi, mint egy gyerek.
 • - A kuflik örülnek a világnak, ami körülveszi őket, és a legkacifántosabb helyzeteket is könnyed természetességgel oldják meg. Szabadok és jól érzik magukat a bőrükben.

  Dániel András könyvei olyan vidám harmóniát sugároznak, amely azonnal beszippantja a gyerekeket. Felszabadítóan és megnyugtatóan hat a gyerekekre, hogy ezekben a furcsa kis teremtményekben felfedezhetik magukat, bajtársra és egyben barátra is lelhetnek bennük.

  Tedd a kosaradba bármelyik kufli-könyvet 20% kedvezménnyel, a 'kufli' jelszót beírva itt kuponkódként!

  A könyvek másik nagy erőssége az részletgazdagság. Ahányszor kinyitja egy gyerek a kuflikat, mindig el tud veszni a frappáns képrészletekben. A mese elkezdődött, a történetet felolvassuk, miközben az illusztrációkon megannyi további mese (a mesében) elevenedik meg. Ne felejtsd el a titkos történeteket is felgörgetni a könyvekben a gyerkőcöddel!

  kuflicikk3.jpeg
 • Ezért van az, hogy ha kicsi gyereknek olvasol kufli-könyvet, akkor igazi közös élményt, nevetést és beszélgetést is jelent egy-egy mese.


Mert:

Próbáld ki te is, milyen kuflikat olvasni a gyerekednek! Merüljetek el ti is a kufliverzumban!Most ráadásul 20%-os kedvezménnyel szerezheted be a sorozat bármely részét! Ehhez annyit kell tenned, hogy a kuponkódként megadod a rendeléskor ezt a jelszót: "kufli", és ráböksz az érvényesítés gombra.Amíg megérkezik a rendelésed, addig itt nézz kufli-meséket, a szerző, Dániel András előadásában, vagy ismerd meg őt ebből az igazán különleges interjúból.