Minden, ami kufli

Ebben a cikkben összeválogattunk nektek egy helyre mindent, amit a kuflik kapcsán tudni lehet. És kell. Fogadunk, hogy mutatunk olyat, amit még nem ismertetek? Vágjunk bele!

Mielőtt belefognánk, feltétlenül szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a kufliverzumról szóló cikkünket, amiben végigkövethetitek a kuflik születésének és szárnyalásának útját. Kattints ide, ha elolvasnád!

Könyvek

a_kuflik_es_a_furcsa_arnyek_borito_1000px.jpgA legújabb, 16. kötet már kapható!Kezdjük a könyvekkel, elvégre a kuflik mesekönyv formájában jelentek meg először és indultak világhódító útjukra.
Hihetetlen, de már 16 kötet jelent meg - mindegyikben két-két történet (kivéve egyet, ami egyetlen hosszú mese két részre bontva). Ide kattintva megtaláljátok az összeset, sőt, még a két legkisebbeknek szóló lapozót is, amelyeknek Fityirc és Pofánka a főszereplői.
Itt rejtőzik a kötetek között a Vágj bele, kufli című foglalkoztató füzet is, telis-tele szuper feladatokkal!

Itt külön megtaláljátok a KEDD stúdió foglalkoztató füzetét!

Csináld magad - kreatív ötletek a kuflikkal

kuflikocka.jpgA kuflikocka készítéseHa már a foglalkoztatóknál tartunk, akkor megmutatjuk azokat a kuflis kreatív ötleteket, amiknek ti magatok is nekiveselkedhettek otthon: Ha például újraindul az iskola (reméljük, minél hamarabb), akkor minden gyereknek szüksége lehet egy igazi kuflis uzsonnadobozra.

Ha szeretnétek egy különleges reggelit vagy uzsonnát csapni, akkor a falatka-pálcikákat mi mással is díszíthetnénk, mint kuflikkal?

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudtok igazi kufli-kockát készíteni akár pár perc alatt!

Ha pedig Kopollánt készíteni támad kedvetek, abban is segítünk!

Mint köztudott, a kuflik igazán különleges pofákat tudnak vágni. Vágj pofát a kuflikkal!

Ebben a cikkben pedig megmutatjuk, hogyan tudtok gyorsan, egyszerűen kuflis memóriát vagy nagyon menő, egyedi kulflis gyűrűt készíteni.

kuflik1_650x600.jpegA Pagony YouTube csatornáján is sok kuflis DIY videót találtok, úgyhogy az otthoni bezártság alatt is kuflizhattok:

Így készíts kalóz kuflikat!

Csinálj kuflis falatkapálcikákat!

Készíts kufis finomságtartó dobozt!

KufliKopollán: itt találod!

Kuflimemória: keresd itt!

KufliTátika: ez pedig itt lesz!

Társasok és más játékok

kuflibingo_box_top_500px.jpgHa kipihennétek a sok lapozgatást és olvasást, akkor jöjjenek a társasok: képzeljétek, már nem kevesebb, mint 6 kuflis társasjátékkal játszhattok!
Lehettek ti is Kuflinyomozók, vagy már 3 éves kortól játszhattok a Kuflikupac kártyákkal.
A Játszd újra, kufli! játékgyűjteményben pedig négy klasszikus táblás társas kulfis verzióját találjátok.
Reggeli, ebéd vagy vacsora előtt pedig a legjobb választás a Jó étvágyat, kuflik!
A kuflik és az esőtánc garantáltan megnevetteti és jól átmozgatja az egész családot, a legújabb játék pedig a Kuflibingó, ami a klasszikus bingó szabályaira épül, kuflikkal megbolondítva.

Ezzel még nincs vége a társasok és más játékok sorának: kuflis zsebkártya is kapható, sőt, fából készült kockakirakó és dominó is!

Plüssök, filmek, hangoskönyvek és minden más!

29679.jpgDe még nincs vége! Tudtátok, hogy már mindegyik kufli a tiétek lehet plüssjátékként is?
Bizony, Pofánka, Zödön, Titusz, Hilda, Bélabá, Valér, Fityirc mind elérhetőek pihe-puha, ölelnivaló változatban.
Mi több, ha úgy érzitek, aludni sem tudtok már a kuflik nélkül, és a plüss sem elég, akkor kuflis díszpárnát is vásárolhattok!

Természetesen DVD-n is elérhető mind a két eddig megjelent kufli-mozifilm, úgyhogy csak egy hatalmas adag popcorn-ra lesz szükségetek az igazi mozi-hangulathoz!Kuflik DVD 1., Kuflik DVD 2.

Ha pedig hallgatni szeretnétek a kuflikat, Scherer Péter zseniális előadásában ezt is megtehetitek! Két kufli hangoskönyv jelent meg eddig, sok-sok mesével. Ha pedig bekuckózós, nosztalgikus hangulatban vagytok és még diavetítő is akad a háztartásban, akkor a diafilmeket ajánljuk, mert igen, az is van!

Hangoskönyvek:

Hangoskönyv 1., Hangoskönyv 2.

Diafilmek:

Kuflizenekar, Egy kupac kufli, Jó éjszakát, kuflik!

Sőt, olyan videókat is tudunk mutatni, ahol maga a szerző, Dániel András meséli a kufli-történeteket!

Ha őt, Dániel Andrást szeretnétek jobban megismerni, akkor ajánljuk ezt az interjút, amiből egészen különös dolgok derülnek ki róla!

Andrást a Facebookon is tudjátok követni, sőt saját YouTube csatornáján is sok mesét oszt meg, aminek biztosan nagy hasznát veszitek majd az elkövetkező hetekben. Itt pedig az összes eddig megjelent könyvét találjátok meg egyben! Ha szeretitek a kuflikat - márpedig azt gondoljuk, hogy ha idáig jutottatok ebben a hosszú írásban, akkor szeretitek - szeretettel ajánljuk nektek Kicsibácsi és Kicsinéni történeteit, szerintünk tetszeni fog nektek! Mi nagyon szeretjük!

Végezetül pedig egy igazi különlegesség: készítettünk olyan különleges teszteket is, amiből kiderül, hogy melyik kufli lennél te, akár gyerek, akár felnőtt vagy!

Te melyik kufli lennél?

Melyik kufli lenne a gyereked?

Ha pedig szeretnél továbbra is értesülni minden kuflis és nem kuflis akciónkról, pályázatunkról, újdonságainkról, akkor iratkozz fel a Pagony hírlevelére!

kuflik3_650x150.jpg