"Jobb, mint egy akciófilm!"

Időfutár 4. - A Káosz Temploma, Tilos az Á, 2014.

Olvassátok el, mit gondol a sorozat legújabb részéről a 13 éves Sárdi Maja!

23590.jpgAzt hiszem kijelenthetem hogy imádom az Időfutár összes részét, de talán ez kötet, A Káosz Temploma, a kedvencem. Ennek az az oka, hogy ez a rész néhol már olyan izgalmas, mint egy akciófilm, így aki megállja, hogy ne olvassa ki egy nap alatt, annak csak gratulálni tudok.

A történet ott folytatódik, ahol a harmadik részben abbamaradt, azaz nyomon követhetjük Hanna életét a múltban, Tibiékét a jövőben, és Ervinékét a jelenben. Aki nem tudná, ők átlagos hetedikes gyerekek, akik egy furcsa öregember és egy rozsdás körző segítségével teljesen szétszóródtak az időben. Ebben a részben nagyon sok új szál indul, de mindenki megnyugodhat, az alaphangulat nem változik: tovább repkedhetünk az idősíkok között, retteghetünk az ismeretlen dolgoktól és szerelmi drámákra is számíthatunk.

Aki nem olvasta az első három részt, annak nem nagyon ajánlom hogy ezzel kezdjen, mert ez a legtekervényesebb mind közül. Ebben a kötetben sok új idősíkot és szereplőt ismerhetünk meg, és elárulom: pár karakterben csalódhatunk is. A könyv legalább annyira letehetetlen, mint a korábbi részek, sőt talán jobban.

Tedd kosárba!

Kapcsolódó termékek