Kamaszkritikus kerestetik! 2.0

Legyél a munkatársunk!

cimkék: #kamaszkritika

Folyton a könyveket bújod? És van is véleményed róluk, amit megosztanál másokkal? Egyszerűen imádsz írni? Akkor jelentkezz Kamaszkritikusnak a Tilos az Á Könyvekhez!

Ha betöltötted már a tizenkettőt, de még nem vagy tizenkilenc, nincs más dolgod, mint írni egy 2500-3000 karakteres (szóközzel) ajánlót bármely Tilos az Á Könyvről!

A Tilos az Á könyveit itt találod.

Az ajánlód mellé csatolj magadról egy képet és egy rövid(!) bemutatkozást, amiben leírod, hogy hívnak, hány éves vagy, hol tanulsz és miért szeretnél a Tilos az Á kamaszkritikusa lenni. Ha vezetsz könyvekkel kapcsolatos blogot/vlogot/tumblrt/stb. akkor linkeld be a bemutatkozásod végére!

Küldd el a pályázatodat október 24-ig a tak@tilosazakonyvek.hu-ra, az e-mail tárgyához pedig írd be, hogy "Kamaszkritikus".


Sosem írtál még könyvajánlót? Semmi gond! Itt van néhány támpont, hogy mire figyelj:
- Adj címet a cikkednek!
- Ne csak a könyv történetet meséld el!
- Fejtsd ki, miért tetszett! (pl. A mondanivalója miatt, a szereplők miatt, a hangulata miatt, az író stílusa miatt, stb.)
- Mondd el, kinek ajánlanád és miért, vagy kinek nem ajánlanád semmiképp és miért nem!
- De ne feledd, nyugodtan ereszd el magad, ez nem egy iskolai dolgozat! Írj szabadon, olyan stílusban, amilyenben szeretnél, AMI TE VAGY!


A beérkező pályázatokat a Kiadó szerkesztősége és a tavalyi pályázat nyertesei fogják elbírálni elbírálni.

A kamaszzsűri tagjai:
Kovács Hanga
Király Csenge Katica
Horváth Hanna
Kalcsó Krisztina
Sámuel Laura
Galambica Rozália

Ha a csapatunk tagja leszel, megjelenés előtt olvashatod a könyveket, kipróbálhatod magad újságíróként, megismerkedhetsz a szerzőkkel és nem utolsó sorban folyamatosan bővítheted otthoni könyvtáradat!

Mire vársz még? Ragadj billentyűzetet és írj!

Kapcsolódó cikkek