Engem azzal büntettek, hogy egy hétig nem olvashattam

Mit csinál az író nyáron? 16. rész - Interjú Tallér Edinával

Több éve indítottunk egy nyári cikksorozatot a Pagony blog oldalán, ahol a szerzőket, illusztrátorokat faggattuk. Szerencsére eljött az ideje, hogy folytassuk!

Mostani kiszemeltünk Tallér Edina a Most akkor járunk? és a Holnaptól minden rendben c. regények szerzője!

tovább...

Holnaptól tényleg minden rendben

Egy tizennégy éves problémái

Bárki mondhat bármit, nyolcadikosnak lenni nem könnyű. Sőt talán ez az egyetlen olyan időszak az ember életében, amikor később sem csak legyint rá és nevet egyet, hanem utólag nézve is emlékszik rá, hogy milyen kemény volt tizennégy évesnek lenni. A Most akkor járunk?-ból már megismert Beni a folytatásban napjainkban, 2015 őszén, tizenhat éves fejjel meséli el, hogy milyen volt az a bizonyos 2013/2014-es tanév, hogy hogyan birkózott meg azokkal a problémákkal, amikkel a legtöbb nyolcadikosnak szintén szembe kell néznie.

tovább...

"A saját anyám is rajtam röhögött..."

Részlet Tallér Edina új könyvéből

Beni élete ott folytatódik, ahol a Most akkor járunk?-ban abbamaradt. Barátnője, Eszter New Yorkba költözött, és egyre nehezebben megy a vele való kommunikáció; közeleg a felvételi, és valahogy senki sem képes semmi másról beszélni; Fedor egyre furcsábban viselkedik, Andris agya pedig csak a csajok és a sport körül jár... A kérdés csak az, hogy mi legyen ezután. Olvass bele Tallér Edina legújabb könyvébe, a Holnaptól minden rendbenbe!

tovább...

Sütihasználati beállítások