Sikeres nők, lázadó lányok

Történetek elszánt lányokról, akik ki mertek állni magukért

Milyen női szerepekkel és példaképekkel találkoznak a gyerekek a mesekönyvekben, a fiatalok az ifjúsági regényekben? Hogyan lesz egy lányból egy pillanat alatt lázadó, néha akarata ellenére? Ismerd meg azokat a könyveinket, amik energikus, ötletekkel teli lányokról és nőkről, elhivatott tudósokról, művészekről és politikusokról mesélnek. Olvass tovább!

tovább...

Megérkezett a Széna Bogi és a kócos szombat

Postáskisasszonyok és a fali tányérok mindennapjai

Tudtátok, hogy a hétvégének saját illata van? Sőt mondunk jobbat, már hajnali négy órakor elkezdődik. A gyerekek azonnal tudják, hogy hétvége van, amint kipattan a szemük. Igaz, hogy utána még jól esik a szundikálás anya és apa között az ágyban, de az már egy másik fajta alvás. Na, egy ilyen jól kezdődő szombati napnak lehetünk mi is részesei Bodor Panna mesekönyvének köszönhetően, amit a benne élő kislánynak írt. Olvass tovább!

tovább...

LÁNYOK, FIÚK! MEGJÖTT GUBANC MANKA!

Miért is imádjuk még ezt a szeleburdi kislányt?

Gubanc Manka megérkezett a boltokba, és felforgatta az életünket. Korábban már írtunk róla, miért lehetsz büszke szülőként, akkor is, ha a gyereked valami elképesztő dolgot csinál, most azt is elmondjuk, mit imádunk igazán Gubanc Manka őszinte, ösztönös, legigazibb gyerekségében!

tovább...

Így eltévedni tényleg művészet

Amikor annyira elképedsz a gyereked leleményességén, hogy elfelejtesz dühös lenni

Szánt szándékkal eltévedni egyáltalán nem könnyű dolog, de azért megoldható.  Igényel ugyan némi találékonyságot és olyan barátokat, akik vakon is megbíznak egymásban, de ha ez megvan, máris kész egy életre szóló kaland. Olvasd el ajánlónkat az idei legvagányabb meseregényről!

tovább...

A titkos doboz

Gubanc Manka és az eltévedés művészete - 1. fejezet

  • Felejthetetlen humor, elképesztő karakterek, hihetetlen kalandok kisiskolásoknak egy kötetben, melynek főszereplője Gubanc Manka, a világ legvagányabb kislánya! Olvasd el Guus Kuijer könyvének első fejezezét, és ismerd meg a Manka barátait, Sebit és Jakót, akik délutánonként együtt lógnak a játszótéren. Hol fejjel lefelé lógnak a mászókáról, hol úgy tesznek, mintha megsebesültek volna, hol meg csak veszekednek egy kicsit. Ám egy nap Mankának eszébe jut, hogy milyen nagyszerű lenne eltévedni...

tovább...

Sütihasználati beállítások