Könyvheti újdonságaink

Idén online ünnepelünk!

Idén nyáron hagyományos formájában nem kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, de mi nem szomorkodunk: ebben a hatalmas szemlében összegyűjtöttük nektek az összes újdonságunkat! Mindent elmesélünk nektek róluk, sőt, bele is olvashattok valamennyibe - majdnem úgy, mintha együtt lennénk a Vörösmarty téren.
Reméljük, hamarosan személyesen is láthatjuk majd egymást, de addig is készítsetek egy nagy pohár finom limonádét, és böngésszetek!

tovább...

Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Ovitól a középiskoláig

Tudjuk, hogy közhelyes, de őszintén, egy igazi könyvmoly számára van pihentetőbb annál, mint amikor egy vízparti fa árnyékában hűsölhet a kedvenc könyvével? Ugye, hogy nincs! Mutatunk egy csomó könyvet, ami a nyáron nem maradhat le az olvasmánylistádról!

tovább...

Nyár, Balaton, szerelem

Megérkezett a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, tökéletes kikapcsolódás a forró nyári napokra! Balaton, barátság, szerelem... mi kell még? Kattints és tudj meg mindent a könyvről!

tovább...

Két új könyv a Tilos az Á Könyvektől

Nyári kalandok és merész climate fiction

Két fiatal szerző friss kötetét ajánljuk a Tilos az Á Könyvek portfóliójából. Bakó Liza első regényével jelentkezik, amely igazi nyári olvasmány, nyári kalandokról: szerelemről és az azzal járó megpróbáltatásokról. Rojik Tamás pedig a tavaly megjelent climate-fiction regényében elkezdett történetet folytatja egy új kötetben, komoly társadalmi kérdéseket feszegetve.

tovább...

Új lehetőségek svédasztala

Megjelent a Csíííz!

Bakó Liza bemutatkozó regénye, a Csíííz! egy igazi nyári, balatoni történet, ami garantáltan szuper társa lesz minden kamasznak a nyári szünetben! Letehetetlen, vicces történet, mi azonnal a szívünkbe zártuk, és most hoztunk belőle is egy kis ízelítőt. Olvass bele most te is!

tovább...