Ország Játéka 2021.

Szavazz a kedvenc Pagony-társasodra!

Tudjátok, mi az az Ország Játéka? Egy 2013. óra évente megrendezett verseny, mely mára rangos szakmai díjjá nőtte ki magát. A legnagyobb játékgyártók mérik itt össze az legjobb játékaikat, a díjazásról pedig a közönség és a szakmai zsűri közösen dönt. Tetszettek a Pagony idei társasai? Akkor támogasd a kedvencedet egy szavazattal!

tovább...

Zoknifogócska Szofival

Mezítlábas hapci

Ebben a legkisebbeknek készült, lépegetős játékban összemérhetjük a memóriánkat csemetéink tüdőkapacitásával. Egy olyan aszimmetrikus, bájos kis játékról van szó, ami gyermeket és felnőttet is magával ragad! Ebben az izgalmas fogócskában a legapróbbaknak előlünk kell eltüntetniük a zoknikat, hogy ne tudjuk őket olyan gyorsan elkapni, és feladni a meztelen kis lábacskáikra. Tudj meg mindent az első Szofi-játékról!

tovább...

Pagony játékok népszerű sorozatok alapján

Szofi, Marci és Rumini kicsiknek és az egész családnak

Népszerű Pagonyos könyvsorozatok alapján készült társasjátékok jelentek meg, melyek remek ajándékok lehetnek a könyvek mellé, vagy tökéletes kiegészítői a teljes sorozatoknak. Az ovisok szeleburdi kedvencével, Szofival, az olvasni tanulók kedves kis barátjával, Marcival, és a kisiskolások körében hallatlanul népszerű Ruminivel már társasjáték formájában is találkozhatnak a rajongók! Megjelent a Zoknifogócska Szofival, a KalandoZoo és a Rumini - Hajónapló. Az ismerős szereplők az egész családot az asztal köré invitálják egy hatalmas, közös játékra, ráadásul az sem probléma, ha valaki nem olvasta volna a könyveket, a társasok a történettől függetlenül is élvezhetőek. 

tovább...