Minden egy helyen a Most én olvasok!-sorozatról

A legfontosabb tudnivalók

Biztosan ti is emlékeztek rá vagy aktuálisan tapasztaljátok a gyerekeiteknél, mennyire nagy élmény, amikor az ember már képes önállóan olvasni, amikor a betűk értelmes szavakká, majd mondatokká állnak össze. Nagyon régen voltam már elsős, de tisztán emlékszem az elképesztő büszkeségre, amikor először el tudtam olvasni egy utcatáblát. Sokszor látok gyerekeket a metrón, akik boldogan fújják a megállók neveit, lassan silabizálva a betűket. Nagyon megható ez a lelkesedés. De hol vész el?

A legfrissebb megjelent két rész, az Irány a kastély! és a A maci-akció kapcsán felelevenítettük, miért szeretjük annyira a Most én olvasok!-könyveket!

tovább...

A nagy Most én olvasok!-lexikon

Olvass a sorozat részeiről tematikusan!

Emlékeztek még az Ablak-Zsiráfra? A gyereklexikon bejegyzései nem tartalmaztak hagyományos magyarázó leírásokat, mindent példamondatokkal mutattak be. Ezekben dőlt betűvel emelték ki a szóban forgó kifejezést és a kapcsolódó, más szócikkben is szereplő kifejezéseket. Most ilyenformán mutatjuk be nektek, milyen témákat, szereplőket, történeteket ismerhetnek meg a kezdő olvasó gyerekek a Pagony népszerű Most én olvasok! sorozatában.

tovább...

Hogyan segít egy varázsmacska az olvasás tanulásban?

Ismerd meg Mészöly Ágnes Most én olvasok!-könyveit

Mészöly Ágnes neve megkerülhetetlen a magyar gyerekirodalomban, így nem is volt kérdés, hogy a Most én olvasok!-könyvek között is helyet kell kapnia. 2021-ben jelent meg a Levendula és a varázsmacska című nagybetűs kötet, most pedig teljes lett ez a cuki a sorozat az Irány a kastély! című, 4-es szintű résszel. Ismerd meg Levendula és cicája, Majdnem kalandjait! Olvass tovább!

tovább...

Sütihasználati beállítások