Tökéletes ajándékkönyv anyák napjára!

Ki ne akarna jó szülő lenni?

Két kis könyv, ami gyerekszemmel ejti rabul az anyákat. Ismerd meg a szülőket Varró Dániel vicces fordításában! Az én anyukám és Az én apukám tökéletes ajándékok (akár leendő) anyukáknak anyák napja alkalmából! Ismerd meg a könyveket, olvass tovább!

Két kis verses-képes könyvecske olvasható Varró Dániel frappáns fordításában: Az én anyukám és Az én apukám. Mindkettő egy teljesen átlagos napot ír le, ami az egyik könyvben anyával, a másik könyvben apával telik. Olyan napokat, amik gyerekszemmel talán nem is olyan átlagosak.

en_anyukam_belso01.jpg A tökéletes anyák napi meglepetés Az én anyukám, ami segít észrevenni a hétköznapi teendők tengerében a sok móka-forrást!

Azon túl, hogy kicsi gyerek szemével csodálatos dolog anyukának és apukának lenni, még a leghétköznapibb helyzetekben is. Erről mesélnek a rímek: milyen különleges kapcsolat van szülő és gyerek között, és milyen varázslatos tud lenni, ha játékkal és fantáziával töltjük meg a legátlagosabb hétköznapot is. 

A könyvek erejét fokozza a kedves képi világ, ami az első laptól az utolsóig meghitt harmóniát teremt. Cally Johnson-Isaacs, a kortárs brit illusztrátor friss és meghitt melegséget hoz a gyerekkönyvek világába. 

Külön szimpatikus, hogy a két könyv nem mossa egybe a családi kapcsolatrendszert, és külön-külön kiadványként kezeli az anya-gyerek, illetve az apa-gyerek kapcsolatot, ezzel lehetőséget teremtve az esetleges sztereotípiák újragondolásának, vagy annak, ha valamilyen okból csak anyának, vagy csak apának szeretnének kedveskedni a gyerekek...

en_anyukam_belso002.jpg

A kis könyvecskékkel bekukkanthatunk a gyerekek fejébe, abba, hogyan látják ők a szülői szerepeket, illetve azt is megtapasztalhatjuk, milyen kevés kell ahhoz, hogy a megfelelő játékos odafordulással "gyermekbaráttá" alakítsunk bármilyen helyzetet. 

Vedd meg most anyák napjára Az én anyukámat és mellé Az én apukámat!

Tökéletes ajándékok minden anyukának és apukának!

Búcsúzóul álljanak itt Az én anyukám utolsó sorai:

"Csupa móka az én anyukámmal a nap,
buli lesz vele holnap is ám, ami rám vár!
mert jobb szívű, szebb, ügyesebb, murisabb
nincs senki az én anyukámnál."

28332.jpg28331.jpg

Boldog anyák napját!

Kapcsolódó termékek