Tökéletes ajándékkönyv anyák napjára!

Ki ne akarna jó szülő lenni?

cimkék: #cuki #A hónap könyve #családi

Két kis könyv, ami gyerekszemmel ejti rabul az anyákat. Ismerd meg a szülőket Varró Dániel vicces fordításában! Az én anyukám és Az én apukám ökéletes ajándékok (akár leendő) anyukáknak anyák napja alkalmából! Ismerd meg a könyveket és rendeld meg őket az anyák napi akcióban! Olvass tovább!

Két kis verses-képes könyvecske olvasható Varró Dániel frappáns fordításában: Az én anyukám és Az én apukám. Mindkettő egy teljesen átlagos napot ír le, ami az egyik könyvben anyával, a másik könyvben apával telik. Olyan napokat, amik gyerekszemmel, talán nem is olyan átlagosak.

A tökéletes anyáknapi meglepetés Az én anyukám, ami segít észre venni a hétköznapi teendők tengerében a sok móka-forrást!

Azon túl, hogy kicsi gyerek szemével csodálatos dolog anyukának és apukának lenni, még a leghétköznapibb helyzetekben is. Erről mesélnek a rímek: milyen különleges kapcsolat van szülő és gyerek között és milyen varázslatos tud lenni, ha játékkal és fantáziával töltjük meg, a legátlagosabb hétköznapot is. 

A könyvek erejét fokozza a kedves képi világ, ami az első laptól az utolsóig meghitt harmóniát teremt. Cally Johnson-Isaacs, a kortárs brit illusztrátor friss és meghitt melegséget hoz a gyerekkönyvek világába. 

Külön szimpatikus, hogy a két könyv nem mossa egybe a családi kapcsolatrendszert, és külön-külön kiadványként kezeli az anya-gyerek, illetve az apa-gyerek kapcsolatot, ezzel lehetőséget teremtve az esetleges sztereotípiák újragondolásának, vagy annak, ha valamilyen okból csak anyának, vagy csak apának szeretnének kedveskedni a gyerekek...A kis könyvecskékkel bekukkanthatunk a gyerekek fejébe, abba, hogyan látják ők a szülői szerepeket, illetve azt is megtapasztalhatjuk, milyen kevés kell ahhoz, hogy a megfelelő játékos odafordulással "gyermekbaráttá" alakítsunk bármilyen helyzetet. 

Vedd meg most anyák napjra Az én anyukámat, és 30% kedvezménnyel lehet a tiéd Az én apukám!

Tökéletes ajándékok minden anyikának és apukának!

Búcsúzóul álljanak itt Az én anyukám utolsó sorai:

"Csupa móka az én anyukámmal a nap,
buli lesz vele holnap is ám, ami rám vár!
mert jobb szívű, szebb, ügyesebb, murisabb
nincs senki az én anyukámnál."Boldog anyák napját!

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek