Mágikus állatok iskolája

Itt van a legújabb, nyári kötet!

A Mágikus állatok iskolája vakációs sorozata a nyár egyik legklasszabb élménye. Ki ne hagyd!

Ismered ezt a sorozatot?magikus_all1.jpeg

Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned...
Szép álomnak tűnik, de Ida és Benni a Mágikus állatok iskolája 1. kötetébenegy ilyen igaz barátra lel.
A valóság ötvöződik a gyerekek képzeletvilágával. A mágikus állatokról senki más nem látja, hogy beszélni tudnak, a külső szemlélő mindig csak egy plüssállatot lát. Mégis, a váratlan jövevény megkönnyíti a gondokkal küszködő gyerekek életét az iskolában, vidám helyzeteket teremt, és izgalmas kalandok várnak a kis gazdáikra. Már az is külön izgalmat jelent, hogy ki és milyen körülmények között kapja meg. Vajon lehet-e szeretni egy teknősbékát, ha az ember egy nagyobb szőrös állatra vágyik? Hogyan szeretteti meg magát a kis teknős? Miért van az osztály legvásottabb gyerekének is nagy szüksége egy mágikus állatra?
És persze a regényen végigvonul egy izgalmas történet, egy rejtély, amit a gyerekek és a mágikus állatok együtt derítenek fel. Közben mélyebben is megismerhetjük a szereplőket, a tanárokat és gyerekeket, az indítékaikat, a szorongásaikat, a csínytevéseiket és a terveiket. Minden szereplő egyéni jellem, mindenki változik, fejlődik – nem kis mértékben a megjelenő mágikus állatok és a kialakult különös szituációk hatására.
Nincs az a 8 éves fiú vagy lány, aki ellen tudna állni a tanteremben nyüzsgő, egzotikus állatoknak! Izgalmas, olvasmányos könyvek kedves illusztrációkkal.Szerezd be itt a sorozat korábbi részeit!

magikus_uj.jpg
Végre vakáció!

A Winterstein iskola egy hétköznapi suli. Vagy mégsem? Egyfolytában történik valami, hol egy verseny, hol egy tévéfellépés, hol egy rejtély, ráadásul egymás után érkeznek a mágikus állatok. Hogy miért mágikusak az állatok? Mert beszélnek, játszanak, segítenek, mint egy igazi barát. A világ különböző tájairól gyűjti össze őket piros mikrobuszával Mortimer Morrison, aki mindig a legváratlanabb pillanatban kopogtat Miss Cornfield osztálytermének ajtaján, hogy valakinek átadjon egy mágikus állatot. Neki magának is van egy mágikus állata, Pintyőke, a pimasz szarka, és az állatkereskedésében még jó néhány mágikus állat vár arra, hogy megtalálja tárását.

Miss Cornfield osztályában már majdnem minden gyereknek van mágikus állata. Lassan véget ér a tanév, kicsengetnek az utolsó óráról. Kezdődik a vakáció, és a kalandok természetesen folytatódnak. Ida és Rabbat a tengerparton nyaralnak, és naná, hogy a szállodában gyanús dolgokba botlanak. Silas Rickkel, a mágikus krokodiljával nomád táborba megy, és mindenképpen szeretné megnyerni a kupát, ám egyedül ez nem olyan egyszerű. Henry a mágikus leopárdjával, Leanderrel a nagyszülők kísértetjárta kastélyába látogat. Persze minden másképp alakul, mint ahogy tervezik: két beképzelt unokatesó rontja a levegőt, és nagymama is tartogat egy kis meglepetést. Közben megindul a szellemjárás. Vajon ki rejtőzik a kísértetek mögött?

A Mágikus állatok iskolája vakációs sorozata a nyár egyik legklasszabb élménye. Ki ne hagyd!  

Szerezd be itt a részeket!

Olvasd el Lea, és hallgasd meg Léna véleményét, Mágikus állatok iskolája rajongóként ők mindent tudnak a sorozatról!

Kapcsolódó termékek