Megjött az új 3-5-8 perces kötet!

Hős lovagoknak és bátor kalózlányoknak!

Minden nap akad olyan vásárlónk, aki kalózos vagy lovagos könyvet keres nálunk – nem azért, mert ő ilyet szeretne, hanem mert a gyerekek ezt kérik. Vajon miért ennyire népszerűek ezek a réges-régi, a valóságban már csak hagyományőrzésből létező alakok? Olvass tovább, tudj meg mindent a lovagokról, a kalózokról és a legújabb 3-5-8 perces részről!

borito.jpg

A kicsik nagyon vonzódnak ezekhez a karakterekhez, mert olyan személyiségvonásokat testesítenek meg, amiket ilyen magas koncentrációban egy 21. századi emberben nem találunk meg. Mert a lovagok erősek, bátrak, erkölcsösek, ügyesek és mindenkit megvédenek, a kalózok pedig vadak, játékosak és végtelenül szabadok.

A sokatok által hőn szeretett 3-5-8 perces mesék sorozat legújabb része pont róluk, hős lovagokról és bátor kalózlányokról szól. Ezt pont egy kalózos-lovagos kötettől nem várnád, de telis-tele van humoros és nagyon pozitív, önbizalomnövelő történettel lányoknak is!

Az én kedvencem az egyik három perces mese (azoknak, akik nem ismerik ezt a sorozatot: a kötet három, öt és nyolc perc alatt felolvasható meséket tartalmaz), aminek a “Találd el a fekete karikát!” a címe. Kingáról és Marciról, két íjászkodni tanuló gyerekről szól. Kingának sehogy sem fér a fejébe, miért nem talál olyan ügyesen célba, mint Marci, amikor ugyanúgy fogják az íjat, és a kezük is teljesen egyforma. Pedig hímezni olyan szépen tud! A lányok tényleg rosszabbak lennének a sportban, és csak a hímzéssel kéne próbálkozniuk? Egy fenét! A két gyerek ki akarja deríteni, mi az igazság, így Marcinak is meg kell hímeznie teljes erőbedobással egy mintát. Hihetetlen, de abban is nagyon ügyes! Akkor mi lehet az igazság, miért nem megy Kingának az íjászat?! Nem borzolom tovább a kedélyeket, a mese csattanója az, hogy Kingának azt tanácsolja az anyukája, a jobb keze helyett talán fogja a balba az íjat, amibe a tűt is szokta fogni, és nahát, egyszerre szuperül kezd nyilazni! Nem ügyetlen, csak balkezes volt!kep.jpg

A kötetet itt tudod megrendelni!

Ilyen és ehhez hasonló édes, imádnivaló történetekkel van tele ez a mesekönyv. Minden szülőt, akit kicsit is foglalkoztat a társadalmi egyenlőtlenség, a nemi szerepek, és az, hogy hogyan nevelhetünk olyan gyerekeket, akik az ellenkező nemű gyerekekre is ugyanolyan egyenlő félként tekintenek, mint magukra, szívből ajánlom ezt a könyvet. Olvashatunk benne Karolináról, a félkézzel kisbabáját nevelő bátor kalózkapitányról, vagy Lali lovagról, aki a tornán nem a nyers erővel, hanem agyafúrtsággal győzedelmeskedik. És ott van a mese a király sárkánygyilkosáról, aki egy nap úgy dönt, hogy inkább felszabadítja a rabszolgasorban élő sárkányokat! És ha már a kezetekben van a könyv, feltétlenül olvassátok el Mária, az első női lovag történetét is.  

Rendeld meg itt a 3-5-8 perces kötetet!

Kapcsolódó termékek