Mesés óvodás évek!

Itt tudod letölteni az ovis foglalkoztatót!

01_masik.jpg

Vadadi Adrienn ovis könyveit imádják a gyerekek, az óvónők és a szülők is. A rövid mesék úgy mutatják be az óvodás hétköznapokat és ünnepeket, ahogy a gyerekek átélik azokat. Emellett segítenek a minden ovist elérő konfliktusok, gondok megértésében, feloldásában. Mert van egy titkuk: Vadadi Adrienn meséi gyógyszerként működnek.

Adrienn nagyon érti az ovisok nyelvét. Tudod, miért? Mert ő óvónő és anyuka egyszerre. A mindennapokból meríti meséit, igazi óvónői és valódi szülői tapasztalat áll a történetei mögött. A mesék hitelesen mutatják meg, milyen az, amikor a gyerekek először maradnak anyukájuk, apukájuk nélkül egy ovis csoportban. Hogy milyen az, amikor megbetegszenek. Amikor vigasztalhatatlanul elkeserednek valami miatt. Amikor féltékenyek lesznek egymásra. Amikor megtalálják az első igazi barátjukat vagy éppen úgy érzik, elveszítik őt.
 
02uj.jpg
Pásztohy Panka illusztrációja
Sőt, a Három szülinapi torta című könyv főszereplője egy koraszülött kisfiú – az ő történetén keresztül Adrienn azt is megmutatja, hogyan illeszkedhet be egy ovis csoportba az, aki kicsit más, mint a többiek.
 
És tudod, mi a jó még ezekben a mesékben? Mindig jól végződnek.
 
Most te magad is megtapasztalhatod, hogy mennyire szeretik a gyerekek Vadadi Adrienn ovis meséit és Pásztohy Panka rajzait!
 
Ingyen a tiéd lehet egy szuper foglalkoztató, amiben Adrienn Leszel a barátom? című könyvéből olvashatsz egy mesét, és találsz még sok-sok játékos feladatot ovisoknak, Pásztohy Panka szuper rajzaival. 
 
Csak töltsd le, és nyomtasd ki, ennyi az egész! Olvassátok el a mesét, és mutasd meg a feladatokat az ovisodnak – biztos lehetsz benne, hogy a feladatokon kívül még az összes rajzot is ki fogja színezni!
 
ovis_mesek.jpg
Ha megszeretitek Vadadi Adrienn ovis világát, segítünk, hogy még jobban megismerhessétek!
 
A Pagony weboldalán egy jelszóval most 20% kedvezménnyel rendelheted meg a sorozat összes könyvét. Az akciós könyveket ITT találod, a jelszó amit pedig be kell írnod a rendelésnél ez: leszel

Vadadi Adrienn összes könyvét itt találod!
Jó mulatást a mesés foglalkoztatóhoz és Vadadi Adrienn könyveihez!

toltsd_le_innen_nagy.jpg

Kapcsolódó termékek