Mit hozzon a nyuszi?

"Fűzfa Terka, jó napot, szép húsvétvasárnapot!"

Ebben cikkben összeszedtük a legjobb húsvéti ajándékokat kicsiknek és nagyoknak. Akár könyvet, játékot, vagy frappáns kis apróságot szeretnél, ebben a szemlében biztos megtalálod a tökéletes meglepetést!

Szerezd be most akciósan a legmenőbb ajándékot!

Vége a hosszú télnek, a rövid nappaloknak, fázós időnek! Ünnepeljétek a tavaszt, a húsvétot ezekkel a szívmelengető kis történetekkel, melyeket a legkisebb korosztálynak gyűjtöttünk össze.

Boribon tojást fest

24157.jpgBoribont szeretjük, mert jó barát, kíváncsi, melegszívű és mindig történik vele valami igazán izgalmas. Annipanni ezúttal a húsvéti hagyományok világába kalauzolja mackóját. Izgalmas és szórakoztató kis történet, tojásfestéssel, vendégvárással, locsolkodással. Boribon rajongóknak kötelező. Akik pedig nem ismerik, azoknak bizton állíthatom, hogy a szertelen mackó történetei soha nem mennek ki a divatból, úgyhogy illik pótolni a lemaradást, mert mára a fél földteke rajong Boribon és Annipanni meséiért

2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

Bogyó és Babóca társasjátéka

A csigafiú és a katicalány bájos történetei mindenki számára ismerősek, nincs olyan lurkó, aki rögtön a szívébe ne zárta volna őket. Húsvét alkalmával egy igazi ünnepi történetet olvashattok a kötet első meséjében. 20339.jpgMegtudhatjátok, hogy hogyan készülnek a szereplők a húsvétra, hogyan zajlik a tojásfestés, sütögetés. Ugri gyönyörű tojásai eltörnek, de ekkor társai egy emberként mellé állnak és segítenek a bajban. Minden jó, ha a vége jó!

A kötet második története izgalmas társasjátékra invitál, megtanít a játékszabályokra, hiszen mi lehet élvezetesebb egy tavaszi napsütésben eltöltött lebilincselő játéknál? Ezzel a könyvvel két legyet ütsz egy csapásra, mivel egy igazi társasjáték is helyet kapott, amihez csak egy dobókockát kell keresned, és kezdődhet a húsvéti társasjáték! 

Olvasd el az egyik mesét a könyvből és készítsetek együtt Bogyó és Babócás dekorációt Húsvétra!

A 2-5 éves korosztálynak ajánljuk.

Nyuszi ül a fűben

17508.jpgA legapróbbak kedvenc mondókáit gyűjtötték egybe a bájos kis lapozóban. A négy klasszikus rigmust elragadó állatfotók illusztrálják. Nagyszerű húsvéti ajándék a 0-2 éves korosztálynak! Ugyanilyen piciknek ajánljuk aNyúlanyó húsvétja című leporellót, mely Nemes Nagy Ágnes nyuszis történetét mondja el, Reich Károly illusztrációival. Jó érzés lesz neked is újraolvasnod a ezt a szuper húsvéti mesét!

Janó és Janka tavaszi meséi
23995.jpgA tavasz tele van megannyi érdekes történéssel: kiscicák születnek, bárányok népesítik be a legelőt, a kert ontja az illatos virágokat, a vándormadarak visszatérnek és a fészekalj megtelik új élettel, arról nem is beszélve, hogy itt a Húsvét és a kert hímestojások búvóhelyévé változik. Janó és Janka buzgó kíváncsisággal fedezi fel mindet. A rövid, bájosan illusztrált történeteketösszegyűjtő kötet ideális olvasmány minden 3-6 éves gyerek számára.

Böngészni jó!

12643.jpgBármelyik évszakban, bármilyen időben, de a tavaszi napsütésben talán a legjobb! Felpezsdül az élet, a város, a park, a kert megtelik emberekkel és izgalmas történetekkel. A Tavaszi böngésző lapjain részletgazdag képekben elevenedik meg a kikelet és viszontláthatjuk az előző részekből megismert szereplőket is.

21313.jpg
ABibliaböngésző lapjain, József, Mózes és Dávid történetén keresztül, eljutunk Jézus életéhez és a húsvét csodájához, megismerhetjük azt lépésről-lépésre. Sőt! Az aprólékosan megrajzolt képek által betekintést nyerünk a Biblia korának mindennapjaiba is, megtudhatjuk, miként dolgoztak, éltek az akkori emberek. A történetek és szereplők megismeréséhez rövid leírások nyújtanak segítséget.

A26990.jpg Scolar kiadó fantasztikus, jubileumi kiadású böngészővel gazdagította a Keress, találj, mesélj-sorozat kiadványait. Az Új nagy böngésző garantáltan rabul ejti majd a kicsiket friss, élénk színeivel, izgalmas történeteivel. Átfogó tematikájú könyv, hiszen több helyszínen követhetjük nyomon a nyüzsgő hétköznapok történéseit: elsőként egy piactér eleven napjába kukkanthatunk bele, de megnézhetjük, mi történik egy építkezésen, a farmon vagy az állatsimogatóban. Vajon megtalálod a kisbárányt a képen? Ajánljuk minden kíváncsi felfedezőnek 2 éves kortól.

Kreatív ünnepi készülődés

Jó dolog anya mellett sürgölődni a konyhában vagy segíteni a tavaszi kerti munkákban. Ha viszont elfáradnál vagy valami csendesebb kikapcsolódásra vágysz, válaszd ezeket a szuper foglalkoztatókat. Garantált a szórakozás, jól megmozgatják az agyadat és az ünnepi hangulatra is segítenek ráhangolódni.

Bori segít

24004.jpgA Barátnőm, Bori-sorozatból jól ismert kislány ezúttal egy szuper foglalkoztató füzetben szerepel. Bori húsvéti foglalkoztatója óvodás és kisiskolás gyerekeknek kínál kézműves ötleteket. Ezen kívül rengeteg színezőt, agyat tornáztató feladatot is tartalmaz, a legvégén pedig egy remek kis társasjáték leírása is megtalálható!

21369.jpgHa egy igazán húsvéti foglalkoztatót szeretnél, válaszd Oszkár, a kistigris húsvéti kifestőjét! Nyomon követhetjük Oszkár tavaszi kalandjait, ünnepi készülődését, a te feladatod, hogy színt varázsolj a vidám történetekhez. A nagy méretű képeket a legkisebbek is könnyen tudják színezni. Nem utolsó sorban, egy meglepetés posztert is találsz benne!

3-8 éves gyerekeknek ajánljuk.

Vidám, készségfejlesztő feladatokat tartalmaz a Minden, ami mozog-sorozat 26891.jpgkét matricás foglalkoztatója. 75 pufi matricát tal

26892.jpg
álsz benne, melyekkel megjutalmazhatod magad a megoldott feladatok végén, kiegészítheted velük a könyvben talált jeleneteket. Az Állatok a tanyán szórakoztató párkeresőt, számos színezőt, útvesztőt tartalmaz, melyek segítségével betekintést nyerünk egy farm életébe. A Minden, ami mozog pedig nagyszerű választás járműbolondoknak. Mindkét foglalkoztatót a 3-6 éves korosztálynak ajánljuk.

Játékidő

Szabadban, otthon a családdal, egyedül bekuckózva, játszani mindig jó! Kreatív, fejlesztő és ügyességi játékokat válogattunk össze nektek tavaszra.

26377.jpg
Újabb menő építőjátékkal rukkoltak elő a Janod alkotói. A mágneses ufó öt színes fa részből áll, melyek mágnessel illeszthetőek össze. Összerakva egy vicces kis űrlény mosolyog ránk az ufóból. Már a legkisebbeknek is szórakoztató kikapcsolódást biztosít ez a kézügyességet fejlesztő játék. 2-5 éves korúaknak ajánljuk.

27081.jpgSzintén a Janod újdonsága ez a remek fűzögetős játék. Az Állatok fűzőcske 6 kis állat testrészei “varrhatóak” össze különféle színű cérnákkal. Kiválóan alkalmas a finommotorika és a koncentráció fejlesztésére a 4-7 éves korosztály számára.

27082.jpgRapidiplex-cirkusz a neve a Janod legfrissebb gyorsasági játékának. 9 ábrából álló lapot kapunk, a játék célja pedig minél gyorsabban megtalálni mindegyik illusztráció átlátszó felületre rajzolt párját. Az nyer, aki legelsőként kitölti játéktábláját. Memóriafejlesztő, ügyességi játék4-8 éves gyerekek számára.

20080.jpgA Djeco játékok meseszép grafikáit kedvelőinek több ajándékötlettel is készültünk. Az első a Good look taktikai és logikai játék. Tippeld meg, melyik nyuszi képét húzta a társad és rakd össze 3 darabból. Ha elég szemfüles vagy, sok-sok répát összegyűjthetsz. Garantált a szórakozás! 5-9 éves gyerekeknek ajánljuk.

18082.jpgA Nyusziház puzzle a kisebb gyerkőcök számára bevezetés a kirakók világába, a megszokottól kicsit eltérő módon. 3 rétegű puzzle, a külső falak leszedésével bekukkanthatunk a ház életébe, sőt, a figurák is kiszedhetőek! Formafelismerést, koncentrációt fejleszt.

3-5 éves gyerekek számára.

26582.jpgHa már puzzle, akkor hadd mutassuk be ezt a két szupercuki kirakót, szintén a Djeco csapatától. Nagy örömünkre, megkezdődött a 26583.jpgfagyiszezon, ezért is ajánljuk nektek ezt a 16 darabból álló, fagyizós cicákat ábrázoló kirakót. Aki viszont a világűrt fedezné fel szívesebben, annak a rakétás kirakó lesz a jó választás. Mindkettő részletes képkidolgozással készült termék, ötletes dobozban.

24099.jpg

Kis felfedezőknek a Navir ismeretterjesztő szerkentyűit ajánljuk. Periszkóp, többfunkciós optikai eszköz, bogárnéző tégely, nagyító, mind szuper eszköz a természet felfedezéséhez azoknak, akik kimozdulnának a négy fal közül. 4 éves kortól ajánljuk.

Valami apróság

26107.jpg24088.jpgNincs ünnep matrica nélkül! Nálunk sokfélét találsz, a legmenőbbek most az illatosak, melyek rágógumi, virág, vanília, pizza, dinnyevagy éppen büdös zokni változatban is kaphatóak. Ezekhez jól passzolnak a szuper tetkóink igazán vagány lurkóknak. A cukibbnál cukibb horgolt figurákról nem is beszélve! 100%-os pamutból készült, bababarát termékek, nem csak kicsiknek.

Kapcsolódó termékek