Vadadi Adrienn a Most én olvasok!-sorozat szerzői között

Ismerd meg a sorozatot és Matricás Lacit!

Ismerd meg a Most én olvasok!-sorozatot, ami fokozatosan nehezedő könyvekkel, szakmailag tudatosan vezeti be a kezdőket az önálló olvasásba. Ha szeretnél neki hatékonyabban segíteni, a fárasztó gyakorlás helyett látni, hogy az olvasás tanulása, gyakorlás öröm is lehet és szeretnéd, hogy a gyereked könnyen vegye a suliban az akadályokat, akkor kattints!

A módszertani javaslatunk pedig a következő: ahhoz, hogy biztosra menj, és a gyereked maximális sikerélménnyel lépjen be az önálló olvasók körébe, érdemes először a szinteket végigolvasni (tehát a sorozatok első részeit), majd aztán egy szinttel emelni a tétet (végigolvasni a második szinten álló könyveket), és így tovább.

A kényelmes gyakorlatszerzésen túl, így könnyebb megtalálni azt a könyvsorozatot is, ami a legjobban tetszik a gyerekednek, és lehetősége van azt folytatni, ami a leginkább magával ragadta.

Nagyon fontos, hogy olyat olvasson, ami érdekli!

Sajnos még nem minden sorozat teljes, de jó hír, hogy majdnem mind az; másfelől pedig egy újabb rész megjelenésére vágyni az olvasóvá válás egy nagyon fontos lépése. :)

matricaslaci2.jpgEbben a cikkben mindent megtalálsz az egyes sorozatokról és kötetekről, rendelj most innen!

Kapcsolódó termékek