Wéber Anikó

Álmodó tornyok városa

Pagony Kiadó, 2024

280 oldal , Puha kötés

Kitti már tizenhárom éves, de még mindig ugyanúgy szeret álmodozni, mint kislány korában. Az osztályából kilóg, nincsenek menő hobbijai, csak a fantáziájában keveredik izgalmas kalandokba. Ám idén váratlanul egyre több álma teljesül. Végre ő is elutazhat egy távoli országba, és a nyári szünetet Angliában töltheti a legjobb barátaival, Biankával és Barnabással. A varázslatos Álmodó tornyok városában egy rejtéllyel találják szemben magukat, és az ódon, középkori falak között a jelek nyomába erednek…

Már megjelent: Cseresznyeliget titka, A platánsor rejtélye

A Pagony 9-12 éveseknek szóló sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút könnyű őket olvasni, de mégsem felszínesek, abszolút nem megterhelőek, de mégis elgondolkodtatók. Van és lesz köztük magyar és külföldi, fantasy, kaland- vagy éppen detektívregény – ami mindegyikben közös, és amit garantálunk: ezeket a könyveket jó olvasni!

Abszolút Anglia
Abszolút barátok
Abszolút titkos jelek

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3790 Ft
Aktuális ár: 3222 Ft
loyaltypoints16 törzsvásárlói pont
Kosárba
Élőben az Álmodó tornyok városából

Mi lenne, ha az osztályfőnököm szerepet kapna egy hollywoodi akciófilmben? Mi lenne, ha szuperhőssé válnék és megmenteném az osztálytársaimat egy közelgő katasztrófától? Mi lenne, ha hirtelen szembejönne velem egy szellem? Ilyen és hasonló kérdésekkel szórakoztatja magát a tizenhárom éves Kitti az iskolában, mert úgy gondolja, hogy a barátnőihez képest neki bizony egyhangú az élete. Mi lenne, ha részt vehetne egy különleges külföldi utazáson az angliai Álmodó tornyok városába?

Az új vendégeink heten lesznek, mint a gonoszok...

Kitti imád álmodozni. Mégis, legvadabb képzeletét is felülmúlja, amikor megtudja, hogy egy egész nyarat tölthet barátaival, Biankával és Barnabással Angliában, az Álmodó tornyok városában. A három jóbarát közösen nyomozta ki a Cseresznyeliget titkát, kibogozták a Platánsor rejtélyét, így hát nem csoda, hogy angliai utazásukon is egy titok közepébe csöppennek. Ki a titokzatos Henry, aki üzeneteket küld Kittinek a túlvilágról?És mi az a Legnagyobb Tudás? Olvass bele Wéber Anikó regényébe, és tudj meg többet!

A legjobb kiskamaszkönyvek rejtélye

Kiskamasznak lenni nem könnyű! Már nem gyerek, de még nem is felnőtt. Nagyot fordult körülötte a világ, szinte napról-napra magasabbra nő, máshogy látja önmagát, máshogy lát másokat, máshogy gondolkodik. És persze rengeteg türelemre és megértésre van szüksége, hiszen ő sem érti magát teljesen, keresi, hogy ki is valójában. Wéber Anikó a Cseresznyeliget-könyvekben tökéletesen bemutatja ezt a nehéz, de rendkívül fontos időszakot. Olvass tovább, és tudj meg mindent Cseresznyeligetről!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások