A legjobb kiskamaszkönyvek rejtélye

Tudj meg mindent a Cseresznyeliget-könyvekről!

Kiskamasznak lenni nem könnyű! Már nem gyerek, de még nem is felnőtt. Nagyot fordult körülötte a világ, szinte napról-napra magasabbra nő, máshogy látja önmagát, máshogy lát másokat, máshogy gondolkodik. És persze rengeteg türelemre és megértésre van szüksége, hiszen ő sem érti magát teljesen, keresi, hogy ki is valójában. Wéber Anikó a Cseresznyeliget-könyvekben tökéletesen bemutatja ezt a nehéz, de rendkívül fontos időszakot. Olvass tovább, és tudj meg mindent Cseresznyeligetről!

tovább...

Az új vendégeink heten lesznek, mint a gonoszok...

Olvass bele az Álmodó tornyok városa című regénybe!

Kitti imád álmodozni. Mégis, legvadabb képzeletét is felülmúlja, amikor megtudja, hogy egy egész nyarat tölthet barátaival, Biankával és Barnabással Angliában, az Álmodó tornyok városában. A három jóbarát közösen nyomozta ki a Cseresznyeliget titkát, kibogozták a Platánsor rejtélyét, így hát nem csoda, hogy angliai utazásukon is egy titok közepébe csöppennek. Ki a titokzatos Henry, aki üzeneteket küld Kittinek a túlvilágról?És mi az a Legnagyobb Tudás? Olvass bele Wéber Anikó regényébe, és tudj meg többet!

tovább...

Élőben az Álmodó tornyok városából

Kitti, Bianka és Barnabás egy újabb rejtély közepébe csöppentek!

Mi lenne, ha az osztályfőnököm szerepet kapna egy hollywoodi akciófilmben? Mi lenne, ha szuperhőssé válnék és megmenteném az osztálytársaimat egy közelgő katasztrófától? Mi lenne, ha hirtelen szembejönne velem egy szellem? Ilyen és hasonló kérdésekkel szórakoztatja magát a tizenhárom éves Kitti az iskolában, mert úgy gondolja, hogy a barátnőihez képest neki bizony egyhangú az élete. Mi lenne, ha részt vehetne egy különleges külföldi utazáson az angliai Álmodó tornyok városába?

tovább...

Sütihasználati beállítások