Frissítő újdonságok a meleg napokra

Bemutatjuk legújabb könyveinket!

Aki a közelgő nyári szünetre keres olvasmányt, szerencséje van! A közelmúltban új könyvek költöztek a Pagony boltok polcaira, és már alig várják, hogy valaki beléjük olvasson. Új résszel jelentkezik többek között Széna Bogi, Maszat, Sherlock Bones és Rókazsolt, közben a Ligetben mesélnek a fák, és az Anybody már alig várja, hogy új dolgokat meséljen a tesünkről. És olyan régen látott kedvencek is újra megjelentek, mint Pikó, a nagyotmondó kishal, A csiga és a bálna, és még sokan mások! Olvass tovább, és ismerd meg mindannyiukat!

tovább...

Tűzoltásra felkészülni!

Maszat, a tűzoltó bevetésre kész!

Maszat, az egyik legkedvencebb mesehősünk visszatért, és elképesztő kalandokban vesz részt. Ellátogat egy igazi tűzoltóságra! Ha ez nem lenne elég izgalom, még egy tűzoltást és végignézhet. A kérdés csak az, sikerül-e neki is megmenteni a fán rekedt kiscicát. Megérkezett Berg Judit óriási sikerű Maszat-sorozatának legújabb része. Itt mindent elmondunk róla.

tovább...

Micsoda, Maszat tűzoltó lett?

Bizony! Olvass bele Berg Judit mesekönyvébe!

Ismeritek Maszatot? Ha még nem, feltétlen pótoljátok, mert a legaranyosabb meséket olvashatjátok a bölcsis-ovis korosztály mindennapjairól. Ha pedig már igazi Maszat-rajongók vagytok, akkor biztosan tűkön ülve vártátok az újabb részt. Mutatjuk a legújabb szuper izgalmas tűzoltós kötetet, ami talán vagányabbra sikerült, mint eddig bármelyik. Olvasd el az első mesét itt!

tovább...

Sütihasználati beállítások