Vágj bele Dániel András alkotófüzetével!

Különleges alkotófüzet jelent meg, amely az eddigieknél is jóval több lehetőséget nyújt arra, hogy a kuflik a mindennapjaitok részévé váljanak!

vagj_bele_kufli_borito_3d_kicsi.jpg

A sokszínű és izgalmas társaság – Valér, Zödön, Hilda, Pofánka, Titusz, Fityirc és Bélabá – ezúttal is benne van minden játékban és csínyben! Legalábbis Dániel András legújabb alkotófüzetében minden kuflirajongó megtalálja és életre is keltheti őket. Ez ugyanis egy egészen különleges és kivételes, füzetnek álcázott kuflibábszínház, kuflitársas, kuflihajtogató és még sok minden más is!

Keresd itt!

A szerző változatos ötletei és instrukciói nyomán stiftragasztóval, ollóval, hímzőfonállal és dobókocka segítségével egy egész kuflivilágot hozhatunk létre, amelyet kedvünk szerint lakhatunk be.

Hogy miért fontos az alkotás, arra már egy korábbi cikkünkben is kitértünk, melyet Czernák Eszter Sári és Berci otthon című könyve kapcsán írtunk. Összefoglalásként annyit elmondanánk, az alkotással töltött idő során oly mértékig el tudunk merülni az adott tevékenységben, hogy még az idő múlásáról is megfeledkezünk. Ezt nevezzük flownak, azaz áramlatnak, amelyben eggyé olvadunk környezetünkkel, elveszítjük az Én-tudatot, az Énnel kapcsolatos fenyegetettségérzést. Ez az élmény azért is nagyon fontos, mert visszatérve ebből az állapotból az Én már nem ugyanaz lesz, mint az áramlatélmény előtt volt, új készségekkel kiegészülve és megerősödve tér vissza a jelenbe.

kep.jpg

Dániel András Vágj bele, kufli! alkotófüzete pont az előbb említett oknál fogva is rendkívül fontos szerepet tölt be a kreativitásra buzdító füzetkék tengerében. A benne fellelhető utasítások rendkívül jól követhetőek a kisebbek számára is, ugyanakkor az alkotáson túlmenően a játékra is lehetőséget nyújtanak. Az alkotás ugyanis csak az első lépés, második lépésként már kuflisakkozhatunk is, vagy játszhatunk a kuflibolyongóval, az ujjbábokkal, a paraván segítségével pedig eljátszhatjuk az eddig olvasott történeteket, vagy akár kitalálhatunk újakat is!

Ha már kifogytál az ötletekből, hogyan kössétek le a gyerekek energiáit, a Vágj bele, kufli! alkotófüzettel újabb muníciót kaphatsz!.

Kufliverzumunk megalkotása nemcsak a gyerekek figyelmét kötheti le, de remek családi program is lehet, amiben kicsit mindannyian hozzájárulhatunk a játékok létrejöttéhez.

Ha ki szeretnéd próbálni Dániel András kuflis alkotófüzetét, kattintsatok a linkre, és készítsétek el együtt Pofánka, Titusz, Valér és Hilda ujjbábjait!

Szerezd be itt a foglalkoztatót!