1000 veszély kvíz

Válaszolj és nyerj!

A JÁTÉK LEZÁRULT! Ha ismered a népszerű szorozatot, akkor nagyon könnyű lesz kitalálni a válaszokat, ha meg még nem, akkor is mindenképpen próbáld meg, mert ha a hat kérdésből legalább ötre helyesen válaszolsz, akkor te is esélyes vagy 2 könyvre a sorozatból!
Kalandra fel!

JÁTÉKUNK LEZÁRULT, A NYERTESEKET E-MAILBEN ÉRTESÍTJÜK! 
KÖSZÖNJÜK, HOGY TE IS RÉSZT VETTÉL!

A Scolar kiadóval közös játékunkban most lehetőséged van 2 részt is megnyerni a népszerű 1000 veszély sorozatból. Azért szeretjük ezeket a könyveket, mert ahogyan az Éjszaka az állatkertben, ez is többféleképpen olvasható, fejezetenként számos választási lehetőséget kínál az olvasónak, az interaktív olvasásélmény pedig még a számítógépes játékok szerelmeseit is azonnal beszippantja!Játssz velünk, válaszolj helyesen legalább 5 kérdésre a 6-ból, és mi sorsolunk, 3 szerencsés nyertes pedig 2-2 kötetet választhat a sorozatból! Július 10-ig küldd el nekünk a válaszokat a jatek@pagony.hu-ra, és nyerj!

kerekasztal.jpgFelkészültél? Elő a papírral és a ceruzával, jöjjenek a kérdések! 

1) Az 1000 veszély sorozat köteteinek többségét Fabian Lenk írta. Mi a címe a szerző népszerű történelmi sorozatának?

2) Változatos kalandokat tartalmaz az 1000 veszély sorozat, ráadásul olvasás közben te döntheted el, merre haladjon a történet. Hány lehetőség közül választhatsz, amikor egy-egy oldal végén határoznod kell a folytatásról?

3) Milyen hajón játszódik az 1000 veszély sorozat 5. kötete?

4) Az 1000 veszély sorozat 2. kötetének címlapján a New York-i szabadságszobor látható. Mit tart magasba a szobor a jobb kezében?

5) Hogy hívják a legendabeli királyt, akit a kerekasztal lovagjai segítenek 1000 veszély közt a sorozat 3. részében?

6) Kiknek az átkától kell tartanod az 1000 veszély a piramisnál című könyv szerint, ha belépsz egy piramis labirintusába?

Küldd el a válaszokat a jatek@pagony.hu e-mail címre 2019. július 10-én, szerdán éjfélig, és ha te leszel a 3 nyertes egyike, választhatsz 2 kötetet a sorozatból!Játékszabályzatunkat itt találod.

Kapcsolódó termékek