Lapozz bele a negyedik krumplirajzolóba!

Rajzolj öreg királyt, királyfit vagy királylányt!

Megjelent a negyedik krumplirajzoló! Agócs Írisz a koronavírus első hulláma alatt számtalan család mindennapjait tette vidámabbá azzal, hogy bebizonyította, rajzolni mindenki tud, és hogy a szabad rajzolás mennyire felszabadító és örömteli. A karatén-projekt olyan sikeres lett, hogy mára egy négyrészes sorozattá nőtte ki magát. A legújabb kötet, a haladó krumplirajzoló egy kicsit összetettebb feladatokat is tartalmaz. Próbálj ki belőlük rögtön hármat!

rajzolj_egy_krumplit_4_borito_1000px.jpgLegnagyobb örömünkre és megkönnyebbülésünkre Agócs Írisz újra és újra megmutatja nekünk, hogy alkotni öröm, és hogy nincs rossz rajz, csak másmilyen. Valami új, valami, amit eddig még senki nem látott!

Karantén-projektből született az első Rajzolj egy krumplit! kötet, melyet hamarosan követett a második krumplirajzoló, majd a harmadik, ezúttal az adventi készülődésnek szentelt rajzkönyv.

Azoknak, akik már elölről-hátulról végigrajzolták az eddigi köteteket, vagy azoknak, akik szeretik a kihívásokat, és rögtön belevágnak a közepébe, most megérkezett a sorozat negyedik, haladó része.

Próbáld ki az első 3 feladatot! Kattints ide, és rajzolj öreg királyt, királyfit és királylányt!

Tudj meg mindent a krumplirajzolásról az Agócs Írisszel készített interjúnkból!

Kedvet kaptál a rajzoláshoz? Tedd kosárba a legújabb kötetet!

Kapcsolódó termékek