A méz és a méhek

Lapozz bele Kalas Györgyi sütis könyvébe

A te napod sem lehet teljes egy kocka csokoládé vagy egy falat finom sütemény nélkül? Ne adj isten, az egész család édesszájú, és a leggyorsabban fogyó termék otthon a liszt és a cukor? Esetleg érdekel az ételek története, és szeretted a Sandwich grófja és a nápolyi pizza című könyvet is? Akkor remek hívünk van, ugyanis megérkezett Kalas Györgyi legújabb könyve, melyben ezúttal kedvenc süteményeink történetének jár utána! Lapozz bele a Pavlova kisasszony és a dobostorta című, ínycsiklandozó kötetbe!

pavlova_kisasszony_es_a_dobostorta_borito_1000px.jpgKi ne szeretné a süteményeket? Finomak, általában nem ehetünk belőlük sokat, és ráadásul csodaszépek is! De milyen nyalánkságokat ettek az őseink, mikor még nem volt cukor? És vajon ki találta ki azokat a mesteri tortakölteményeket, amiket rendszerint megcsodálunk a cukrászda kirakatában? És mégis miről kapta a nevét a dobostorta, ha nem a karamellás dobjáról?

Ezekre, és még tengernyi más izgalmas kérdésre kaphattok választ Kalas Györgyi könyvéből, melyet Horváth Ildi varázslatosan gusztusos illusztrációi tesznek teljessé. Ettől a kötettől biztosan összefut a nyál a szádban!

Lapozz bele az első fejezetbe itt!

Tetszett? Tedd kosárba most!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Tortaparádé és süteménykavalkád