Bingózz kufli-módra!

Érkezik a legújabb kuflis társas!

Egy újabb fantasztikus kuflis játékkal bővül a kufli-társasok immár meglehetősen népes családja!

Ezúttal a bingózás világába repítenek minket a kuflik, de természetesen nem is ők lennének, ha nem csavartak volna az eredeti játékon egyet-kettőt...

Tudj meg mindent a legújabb kufli-játékról!

kuflibingo_box_top_500px.jpgAz elhagyatott réten mindig eseménydúsan telnek a napok, annak ellenére, hogy a kuflik tulajdonképpen pontosan az ellenkezőjére törekednek… valahogy mégis folyton történik velük valami őrületes!

Most ismét ellátogatunk a kuflikhoz, hogy közösen játszunk egy jót! Mutatjuk, hogyan és mit!

Itt az új játék!


Milyen játékokat találtok a dobozban?

A Kuflibingót kétféle játékmódban játszhatjátok - ezt talán már megszokhattátok tőlünk, mindig igyekszünk egy egyszerűbb és egy összetettebb verziót is becsempészni a társasainkba.

Az egyszerűbb játékmód ezúttal egy Képkereső, ami szuperül fejleszti a kicsik memóriáját, és már 3 éves kortól bátran játszható.

kuflibingo_board2_press-page-001.jpgMinden játékos választ magának egy-egy táblát, majd az 54 lapkát fejjel lefelé fordítva elhelyezzük az asztalon, majd elkezdjük felfordítani a lapokat. Ha szerepel a tábládon az adott szereplő, akkor elhelyezheted rajta, és addig fordíthatsz fel újabb és újabb lapokat, amíg rá tudod illeszteni a tábládra. Ha azonban nem találod a tábládon a kártyán látható karaktert, vissza kell fordítani a lapot, és a következő játékos jön.

Ami igazán izgalmassá teszi ezt a játékot, az az, hogy meg tudjuk-e jegyezni, melyik lefordított lap alatt ki bújt meg! Nagyon kell koncentrálni, hiszen az győz, akinek a táblácskája először megtelik!

A kissé összetettebb játékverziót 4 éven felülieknek ajánljuk, ez a Kuflibingó!

Ismét táblát választunk, majd oszlopokba rendezzük a lapkákat, és egyenlő arányban elosztjuk egymás között (természetesen ismét lefelé fordítva).

Minden játékos egyszerre felfordít egy lapkát, és gyorsan megnézzük, mi a választék Ha meglátsz egy szereplőt, aki szerepel a tábládon, gyorsan csapj le rá, mielőtt valaki megelőz! Ha több olyan lapka is van, ami passzolna a tábládra, akkor hajrá, bármennyi lapkát elvehetsz, a lényeg, hogy te légy a legfürgébb!

Ha rossz lapra csaptál, akkor sincs katasztrófa, csak vedd el a kezed, hogy ha másnak szüksége lenne rá, elvehesse.

A győztes az, akinek a leghamarabb betelik a táblája!

Rendeld meg itt!

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki elmúlt 3 éves! A társast 2-4 ember játszhatja, a játékidő pedig nagyon barátságosan rövid, mindössze 10-15 perc egy menet.

Még a kuflikat sem feltétlenül kell hozzá ismerni - de azt kalkuláljátok bele, hogy a játék után biztosan meg akarnak majd ismerkedni velük a gyerekek... és ti is.

Minden családtag számára tartogat sikerélményt ez a társas, emellett szuperül fejleszti a memóriát és a gyerekek reflexeit is!

Tedd kosárba!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • Miért szeretitek a kuflikat? - A ti szavaitokkal!

  • Ugrálj es memóriázz, mint egy kufli!