Májusi gyerekhónap a Pagonyban

Második heti ajánlat

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints a második heti ajánlatunkért!

Válogass az alábbi termékek közül 20% kedvezménnyel csak május 9. és 15. között a pagony offline és online boltjaiban! A kedvenceink közül válogattuk össze ezt a bőséges listát, hogy a legkisebbektől az általános iskolásokig mindenkinek választhass megfelelő májusi meglepetést!

A legapróbbaknak

furdojatek_unikornisok.jpeg
Fürdőjáték - Unikornisok

A fürdés közben is játszani - talán mondanunk sem kell, mennyire imádják a gyerekek!

A DÍJAZOTT fürdőtevékenység-készlet 13 darab lebegő kirakós játékot tartalmaz, 13 hozzáillő matricával, amelyek a kirakós talpba illeszkednek, és egy vízpermetezőt és világító egyszarvút!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!


furdojatek_epitsdmeg.jpegFürdőjáték - Építsd meg!

Játssz el egy építkezést a fürdőkádban! A habszivacs elemek lebegnek a vízen, vagy tapadnak a csempén, ahogy éppen szeretnéd!

A termékhez tapadókorongos tároló zsák is tartozik, hogy könnyebb legyen a szárítás és a tárolás.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Ovisoknak


maszat_mesekartya_3d.jpegMaszat Mesekártya

Vajon mit csinál Maszat és Sári egész nap? Elmennek kirándulni? Vagy születésnapot ünnepelnek? Gyűjtsd össze az egy meséhez tartozó lapokat, és meséld el Maszat, Sári, Hóchóc és Pötyi baba kalandjait! A MaszatMesekártya klasszikus kvartett, ugyanakkor fejleszti a gyerekek szókincsét és az időbeli összefüggések felismerését. Az ismerős történetek segítségével a saját mindennapjaikat is könnyebben elmesélik a legkisebbek.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

boribonpluss.jpegBoribon plüss

A picik számára ezek a pihe-puha figurák legjobb barátok, élőlények, amelyekkel szerepjátékozhatnak és biztonságosan átélhetik a számunkra ijesztő és ismeretlen helyzeteket, olyan társak, akikről gondoskodhatnak, így fejlődik az érzelmi intelligenciájuk. Egy plüss segít a társas kapcsolatok gyakorlásában, a kommunikációs képességek fejlesztésében és végigkíséri a gyerekkort.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!


konyv_toppantos.jpegToppantós - Legkisebbek mondókás- és verseskönyve

Mikor kezdjünk mondókázni egy kisgyerekkel? Ha lehet, még akkor, amikor anya pocakjában lakik. És aztán mindig, mindenhol, minden alkalommal: ringatás, öltöztetés, etetés, fürdetés, altatás közben – játsszuk és dudorásszuk végig együtt vele a napokat. A Toppantós a legkisebbeknek készült: a népköltészeti és gyerekirodalmi szövegek legjavát válogattuk ki. A legegyszerűbb dajkarímektől kezdve egészen a verses mesékig, játékmondókákig, találós kérdésekig sok-sok mondogatni valót kínálunk.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

konyv_zummoges.jpegZümmögés erdőn-mezőn - Bolyhos és Szofi kalandjai

Egy nap Bolyhos, a méhecske szokásos napi zümmögése során Szofiék konyhájában köt ki. A kislány és a cseppnyi rovar azonnal szoros barátságot köt egymással. A méhecske mesélni, Szofi pedig rajzolni kezd, és így fontos titkokra derül fény. Tudod, hogy mi a különbség egy méhecske és egy darázs között?És hogy mit csinálnak a méhek télen? Vagy hallottad már egy mézkészítő szájából, hogyan készül a méz, mielőtt a Szofibendőbe kerülne? Ha minderre igen a válasz és további izgalmakra vágysz, hallgasd meg Bolyhos bátor megmenekülését mindenféle gyíkoktól és békáktól. Szó esik még a méhek barátairól is, és ha meggyőződtél róla, hogy ezek a kis rovarok legalább olyan klassz társak, mint a kutyák, megtudhatod, hogy lehetsz te is az ő legjobb pajtásuk.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!


Iskolásoknak


ekszerkeszito.jpegÉkszerkészítő készlet - Virágos ékszereim

Készíts 5 csodálatos ékszert medalionokkal és szárított virágokkal. A készlettel gyönyörű gyűrűt, karkötőket és nyakláncokat alkothatsz.

A dobozban találtok szárított virágot, medálokat, karkötőt, gyűrűt, kapcsokat és szalagokat. Alkotásra fel, készülhetnek a szebbnél szebb ékszerek!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!puzzle_csillagosejszaka.jpegCsillagos éjszaka - 200 db-os puzzle

Állíts össze egy csodálatos rejtvényt egy varázslatos univerzumban, és fedezd fel, mi történik, ha leszáll az éjszaka, és a csillagok magasan vannak az égen. 200 darabból álló, 60 x 40 cm-es puzzle Lucie Brunellière illusztrálásával.

Minőségi darabok színkóddal a kirakó hátoldalán a gyerekek segítségére!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!konyv_jussvari.jpegJussváry Jakominusz gazdag órái

„A létezés örömét ünneplő, egyedülálló és időtlen képeskönyv A minden korosztálynak szóló mesekönyv Jussváry Jakominusz életének tizenkét állomását mutatja be: apró örömöket, a boldogság és a bánat nagy pillanatait, kétségeket és megpróbáltatásokat. Jakominusz nem a legnagyobb hős, sőt egy gyerekkori balesetnek köszönhetően gyengébb, mint a többiek. Életében nincsenek drámai fordulatok: felnő, apa lesz, majd nagyapa, végül örökre elalszik. Története az egyszerű élet iránt érzett hálával van tele: szeretni és szeretve lenni, megtenni, ami tőlünk telik, szemlélődni nem kevés. Sőt. Talán a legtöbb, amire bárki is vágyhat.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

konyv_csillagtallerok.jpegCsillagtallérok - Válogatás a legszebb Grimm-mesékből

Élt egyszer két fivér: Jacob és Wilhelm Grimm. Több mint kétszáz évvel ezelőtt jelent meg Gyermek- és családi mesék című gyűjteményük kereken kétszáz különleges történettel. A kötetben olvasható válogatás valóban az egész család számára izgalmas olvasmány. A 23 népmese nem leegyszerűsített átdolgozás, hanem az eredeti szövegek hű fordítása Perczel Enikő friss, eleven magyarításában. A kihagyhatatlan klasszikusok mellett helyet kapnak a könyvben kevésbé közismert mesék is Verena Körtling színpompás, kézzel festett képeivel illusztrálva.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!
micromacro_crimecity.jpegMicroMacro Crime City társasjáték

Köszöntünk Crime Cityben – a városban, ahol minden sarkon bűn terem! Vedd kézbe a nagyítódat és eredj a titokzatos bűntények nyomába! Rejtélyre fel, nyomozó! A MicroMacro: Crime City a klasszikus keresős, vagy más néven böngészős játékokat veszi alapul, mint amilyen a világhírű Hol van Wally? (brit) / Hol van Waldo? (amerikai). Azonban csavar egy hatalmasat a zsáneren, és a kutatható rajzon nem csupán térben, de időben is vannak eltérések az egyes események és helyszínek között. Ugyanis ebben a többszörösen díjnyertes társasjátékba nem csupán meg kell találni valamit, vagy valakit, de bűntényeket kell feltárni, nyomozni és szálakat felgöngyölíteni amik térben és időben el vannak szórva Crime City-ben. Ettől olyan izgalmas és forradalmi a játék, ahogyan megoldja a kronológiai eltolódást egy kétdimenziós bohókás rajzolaton, avagy doodle-ön.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

konyv_pavlova.jpegPavlova kisasszony és a dobostorta - A sütemények története

Te is szereted a mézeskalácsot, a csokitortát meg az almáspitét? És azon elgondolkodtál már, hogy ki találta ki, miből és hogyan lehet ilyen finomságokat sütni? Vajon miért kerek a torta, és kiről nevezték el a Sacher-tortát? Honnan érkezik hozzánk a csoki, és hogyan került Amerikába a méz.
Eredj a sütemények történetének nyomába! De vigyázz! Muszáj lesz olvasás közben nassolnod egy kicsit, mert ez a könyv igazán ínycsiklandó. Ha nincs otthon semmi édesség, a könyv végén találsz három könnyen elkészíthető receptet, hogy legyen mit majszolnod.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!


harmonia_borito_1000px.jpegHarmónia, a zenék birodalma

Melódia királykisasszony szeretné megtalálni a saját hangját. Elindul hát Harmóniában, a zenék birodalmában, hogy végigjárja mind a négy tartományt – Folkiát, Imprót, Poppiát és Klasszikát. Kalandos útja során megismer sok-sok hangszert, stílust, formát, zenészt, zeneszerzőt, énekest – és hall nagyon sokféle zenét. Vajon melyik lesz az övé?

A zenei ismeretterjesztő könyvektől eltérő módon Tarr Ferenc könyve a zene egészére koncentrál: teljesen egyenlő arányban szól a népzenéről, a jazzről, a popról és a klasszikusról is – sok-sok érdekességgel, tudnivalóval, hallgatnivalóval és Baranyai (b) András fantasztikus rajzaival.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!