Hogyan lesz az óvodásból önazonos felnőtt?

Lapozz bele az Ölelj meg!-sorozat új részébe!

Itt az Ölelj meg!-sorozat legújabb része, az Ez mind te vagy! Shona Innes pszichológus-író és Agócs Írisz illusztrátor kötetében ezúttal az önelfogadás és az identitás a téma. Lapozz bele!

ez_mind_te_vagy_borito_1000px.jpegShona Innes könyvei kisgyerekeknek segítenek megbirkózni gyakran a felnőttek számára is nehezen emészthető kérdésekkel. Az ausztrál pszichológus megannyi komoly témáról írt már mesekönyvet, melyekben bőven akadnak hasznos tanácsok a szülőknek, és érdekes gondolatok a gyerekeknek. Ráadásul mindez igazán könnyed, érthető nyelvezettel és - Agócs Írisznek köszönhetően - gyönyörű illusztrációkkal párosul!

Kattints ide és lapozz bele a legújabb Ölelj meg!-kötetbe!

"Ez a könyv az identitásról szól. Arról, hogyan gondolkodunk önmagunkról. Óvodás­kor körül kezd el tudatosulni egy gyerekben, hogy milyen, milyennek látják őt mások, milyennek szeretné, hogy mások lássák. Ahogy egyre fontosabb számára a másik véleménye (játszanak­-e vele, elhívják­-e születésnapi zsúrba), úgy egyre fontosabb az is, hogy közben önmaga maradjon." - Írja Szél Dávid pszichológus-író az Ez mind te vagy utószavában.

Olvasd el a teljes utószót itt!

Szeretnél többet tudni arról, hogyan segítheted a kisgyermekedet abban, hogy önazonos felnőtt válhasson belőle?

Akkor kattints ide és szerezd meg ezt a fantasztikus könyvet!

Kapcsolódó termékek