Hogyan legyél a gyereked cinkosa?

3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz

Mit kezdj a hisztivel? Mit tegyél, ha nehezebb napotok van? Hogyan legyél a gyereked cinkosa a nehéz helyzetekben? Miért fontos a közös bolondozás? A sok kérdésre ebben a cikkben keresd a választ!

A szülők és gyerekek közös idejéből rengeteg értékes perc telik el azzal, hogy hisztiznek, vitatkoznak, vagy rosszabb esetben veszekszenek. Pedig egyfelől nagyon fárasztó kezelni ezeket a helyzeteket, másfelől erősen rányomja a bélyegét egy-egy napra vagy időszakra.
Persze nem könnyű a dackorszakban minden nap türelemmel és humorral kilépni a hiszti kereteiből, de van egy könnyű módszer, amivel magadat és a gyerekedet is felvértezheted egy kicsit, így sokkal jobb lesz, amikor támad a fáradtságból vagy frusztrációból fakadó dühroham.

Ez pedig nem más, mint a jókedv megalapozása, a kölcsönös bizalom, az élmény és elköteleződés, hogy milyen vicces és szerethető csapatot alkottok: ti, szülő(k) és gyerek(ek) együtt!

RENDELD MEG A 3-5-8 PERCES MESÉK VICCELŐDÉSHEZ ÉS BOLONDOZÁSHOZ CÍMŰ KÖNYVET ITT!

Ha gyakran érzed, hogy belecsúszol a hiszti örvényébe, ha úgy érzed, sokszor nincs már türelmed a nehezebb helyzetek kezelésére, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy miből tudtok ilyenkor meríteni.

kep1.jpgA sok közös nevetés és élmény rengeteg erőt adhat mindkettőtöknek akkor, amikor a kimerültség, vagy zaklatottság rányomná a bélyegét a napotokra. 

A legjobb, ha minél több jókedvvel töltekeztek fel mind a ketten!
Élvezzétek egymás társaságát, játssz olyat a gyerekeddel, amit valóban szeretsz, legyél te is újra gyerek egy kicsit! Ez nem is olyan nehéz, ha viccelődésről és bolondozásról van szó, nem kell egyből arra gondolnod, hogy te képtelen vagy filccel összefirkálni magad vagy másokat...

A közös "hobbik", a szabad játék, a biciklizés, a rajzolás, a muzsikálás, a közös főzőcskézés, sütögetés, mesélés, sőt még a közös takarítás is remek alkalom a szórakozásra. 

Arról nem is beszélve, hogy az igazán "fejlesztő" tevékenységek pont ezek az időtöltések. Ha pedig sokat gyakoroljátok, egyre könnyebb lesz a fáradt és zavarodott pillanatokat kezelni. 

Arról nem is beszélve, hogy az általános közérzetetek is megváltozik. 

RENDELD MEG A 3-5-8 PERCES MESÉK VICCELŐDÉSHEZ ÉS BOLONDOZÁSHOZ CÍMŰ KÖNYVET ITT!

A vicc és hecc elkerülhetetlen eleme a gyerekkornak, a huncutsággal átitatott mesék pedig biztos, hogy nagyon jó hatással lesznek a közös időtökre.


kep2.jpgMindezek szellemében jelent meg a 3-5-8 perces mesék viccelődéshez és bolondozáshoz!

A sok-sok rövid és frappáns történetet bárhol és bármikor be lehet vetni. Töltekezzetek fel jókedvvel bolndos mesék segítségével!

Ebben a kötetben csupa vidám 3-5-8 perces mesét találtok, amelyekben tündérekkel, boszorkányokkal, kisfiúkkal és kislányokkal találkozhattok.  A közös bennük, hogy minden mesehősnek van egy remek ötlete a csínytevésre! Tapasztaljátok meg a nevetés felszabadító és csapatépítő erejét, mert a legnagyobb öröm együtt nevetni – a meséken, és közben kicsit magunkon is...

Olvass bele itt!

RENDELD MEG A 3-5-8 PERCES MESÉK VICCELŐDÉSHEZ ÉS BOLONDOZÁSHOZ CÍMŰ KÖNYVET ITT!

Keresd a többi 3-5-8 perces mesét itt!

(A cikk nyitóképének forrása: Freepic.diller / Freepik)

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

  • A fordított nap