Klasszikus őszi mesekönyvek

A legőszibb hangulatú történetek

Lehűlt az idő, feltámadt a szél, és mindenki elővette az őszi ruhákat. Ilyenkor a leghangulatosabb bekuckózni, teát kortyolgatni és összebújva felolvasni, nézegetni egy igazi őszi hangulatú mesekönyvet. Ismerd meg a legkedvesebb őszi meséinket!

tovább...

Mia, Masa, Ciró, Medvetalp és a többiek

Agócs Írisz rajzait nem lehet nem szeretni!

Mi a hasonlóság a címben szereplő nevekben? Mindenki Agócs Írisztől kapta megnyerő külsejét. Agócs Írisz illusztrációi a jellegzetes akvarell technikának köszönhetően jól felismerhetők. Készített már illusztrációt Berg Judit, Varró Dani, Tandori Dezső és Innes Shona szövegeihez is. Munkáit nemcsak a hazai közönség ismeri, rendszeresen dolgozik külföldi könyvkiadóknak is, emellett ír is meséket - mindannyiunk legnagyobb örömére.
A következőkben azokat a mesekönyveket vesszük sorra, amik elválaszthatatlanok Agócs Írisz nevétől.

tovább...

A mese, amit legszívesebben egész nap olvasnál

Egy vérbeli mackós könyv

A Medvetalp és barátai egy nagyon szuper vérbeli mackós könyv, mindenkinek, akinek valaha volt mackója! Igazi mese, zárt, egész és teljes, szóról szóra tökéletes, minden mondat a helyén van. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeret mesélni és játszani, aki nem felejt el az élet forgatagában gyerek maradni, aki képtelen a mackóját a padlásra, vagy a pincébe száműzni!

tovább...

Sütihasználati beállítások