Kihagyhatatlan könyvek a nyárra

Ovitól a középiskoláig

Tudjuk, hogy közhelyes, de őszintén, egy igazi könyvmoly számára van pihentetőbb annál, mint amikor egy vízparti fa árnyékában hűsölhet a kedvenc könyvével? Ugye, hogy nincs! Mutatunk egy csomó könyvet, ami a nyáron nem maradhat le az olvasmánylistádról!

tovább...

Könyvek karácsonyra kamaszoknak

Ajándékötletek a legnehezebb korosztálynak...

Tudjuk, hogy mennyire nehéz olyan ajándékot választani, aminek mindenki örül. Még keményebb dió ez, amikor kamaszokat szeretnénk meglepni valamivel, akik minden hónappal egyre okosabbak és tudatosabbak lesznek. Ebben az ajánlóban olyan könyveket gyűjtöttünk össze, amik jól eséllyel indulnak ebben a versenyben.

tovább...

Könyvet, kamasznak? Naná!

Kemény dió kamasznak könyvet választani, hiszen minden hónappal egyre okosabbak és tudatosabbak lesznek, és egyre nehezebb őket olyan dolgokkal megfogni, amikről tudod, hogy fontosak, de közben nem válsz a szemükben halálciki módon erőlködő felnőtté.
Ebben az ajánlóban olyan könyveket gyűjtöttünk össze nagyon célirányosan, amik közül biztosan találsz olyat, amivel lenyűgözöd majd!

tovább...

„Semmi komoly, csak élet meg halál”

Megjelent Mészöly Ágnes új könyve, a Fekete nyár a Tilos az Á Könyvek között

Pamuk Fanni utálja a gimit és az otthoni nyomasztást. Csak az lelkesíti, hogy elkészítse Urara, a haláldémon jelmezét a nyári MondoConra. És bár szeretné, ha a valóság hasonlítana a filmek fantáziavilágára, nem számít rá, hogy ennyire azonosulnia kell kedvenc rajzfilmkarakterével.

tovább...

Beleolvasó: Fekete nyár

Olvass bele Mészöly Ágnes legújabb regényébe!

A Tilos az Á könyvek legújabb tagjának szerzőjétől, Mészöly Ágnestől már megszokhattuk, hogy nem fél a nehéz témáktól. A Fekete nyárban is a tőle jól megszokott nyíltsággal beszél életről és elmúlásról, de a tinédzserlét összes nehézségéről, fájdalmáról és öröméről is.

Ismerkedjetek meg a regény főszereplőjével, a 16 éves Pamuk Fannival és kóstoljatok bele a regény hangulatába!

tovább...

"Semmi komoly, csak élet meg halál"

Megérkezett a Fekete nyár!

Mészöly Ágnes legújabb regénye az egyik legnagyobb tabutéma közepébe csap. Egy tizenhat éves lány és egy idős asszony barátságán keresztül kalauzol végig minket életen és halálon, örömön és fájdalmakon olyan empátiával és természetes humorral, amivel ösztönösen segíti a feszültségek oldását.
A Fekete nyár a halálról szól. Meg az életről. És arról, mennyire fontos, hogy a lehetőségeinkhez képest a legjobban kihasználjuk az időt, amit kapunk.

tovább...

Nagy szülinapi szemle

Ismerkedj meg az összes újdonságunkkal!

Reméljük, egy picit vissza tudjuk adni ezzel a Könyvhét utánozhatatlan hangulatát, és azt is, hogy megtaláljátok a ti legújabb kedvenceiteket!
Figyelem, hosszú írás következik, de életkor szerint rendeztük nektek, hogy könnyebb legyen eligazodni! Készítsetek be egy finom teát vagy kávét, és találkozzatok a legújabb Pagony-könyvekkel!

tovább...

Könyvhét a Pagonnyal

Online programokkal és rengeteg új könyvvel

A Pagony három online eseménnyel és sok-sok új könyvvel jelentkezik a 2020-as rendhagyó Könyvhéten.

tovább...