"Az ünnep azé, aki várja"

Ismerd meg ünnepi mesekönyveinket!

Folytatjuk a karácsonyi mesék csokorba gyűjtését! Ezúttal a kedvenc pagonyos karácsonyi meséinkről olvashattok: vannak köztük egészen frissek és korábban megjelentek is. Találjátok meg a kedvenceiteket ti is!

tovább...

Mi már tudjuk, mit fogtok olvasni a fa alatt!

Ismerd meg a legfrissebb és legszuperebb téli könyveinket!

Szeretnéd időben letudni az idei ajándékvadászatot? Segítünk! Ebben a szemlében összegyűjtöttük neked a legfrissebb Pagony-könyveinket, melyek mind-mind a Mikulással, az adventtel és a karácsonnyal kapcsolatosak. Van itt Kicsimackó, Maszat, Pitypang, Babaróka, Boribon, de még krumplirajzolás is Agócs Írisszel. A legkisebbektől egészen az alsós korosztályig mindenkinek van egy jó könyvünk! Nem hiszed? Kattints, és járj utána!

tovább...

A pókfüttyfalvai manómegfigyelő

Rutkai Borival beszélgettünk

Ismered Rutkai Borit? Hát hogyne! És azt tudtad, hogy nem csak remek zenész, de fest és meséket is ír? A Mandulka és a Karácsonyvár a második könyve a Pagony kiadónál. Tudj meg mindent erről a különleges, karácsonyváró kötetről ebből az interjúból!

tovább...

Újdonságok az őszi PagonyFesztre

Ez történt a könyvhét óta

Alig múlt el a Könyvhét, máris itt a PagonyFeszt! E rövid idő alatt sem lazsáltunk ám! Nézd meg, mennyi újdonsággal készültünk a Pagony 20. születésnapjára!

tovább...

Irány a Karácsonyvár!

Ismerd meg Rutkai Bori mesekönyvét!

Ha imádod a manókat, és teljesen el tud varázsolni néhány karácsonyi mese, sőt, ha a gyerekekkel közös készülődést legalább annyira szereted, mint magát az ünnepet, akkor ezt a kötetet pont neked találták ki! Rutkai Bori meséi és illusztrációi egészen varázslatosak. Ha pedig ez sem lenne elég, kosárba teheted a Rutkai Bori Banda fonogram-díjas karácsonyi lemezét is, ami, ha lehet, még csillogóbbá teszi a karácsonyi csodát. Itt a Mandulka és a Karácsonyvár!

tovább...

A régi hinta, Manósapók

Olvass bele a Mandulka és a Karácsonyávba!

Ismerd meg Rutkai Bori varázslatos, karácsonyváró mesekönyvét, a Mandulka és a Karácsonyvárt! Készülj együtt a manókkal az ünnepekre! Olvasd el, hogyan kezdődik a mesefüzér!

tovább...