Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

Itt vannak a 28. Nemzetközi Könyvfesztivál újdonságai!

Ismerd meg mind!

Idén is rengeteg új könyvvel készülünk a 28. Nemzetközi Könyvfesztiválra. Kicsiktől nagyokig mindenkinek találsz ebben a szemlében valami izgalmasat.

Többek között olyan szuper sorozataink folytatódnak, mint a Tölgyerdő meséi, a Kuflik, Pitypang és Lili, a Zseblámpás Könyvek és az Abszolút Könyvek, de egy egészen új műfajban is kipróbáltuk magunkat: bemutatjuk az Abszolút Töri kalandséta könyveket!

Ebben a cikkben korosztályos ajánlás szerinti sorrendben ismerheted meg a legfrissebb köteteinket! Olvass tovább!

tovább...

Abszolút nyomozás

Odavagytok a detektívregényekért? Ott pihen a szekrényben a farsangi Sherlock-jelmez? Szerettek együtt nyomozni, gondolkozni, fejtegetni és találgatni a karakterekkel? Akkor jó hírünk van, mert egy csomó Abszolút könyvvel bővíthetitek ebben a témában a könyvespolcot! Ismerd meg az összes nyomozós Abszolút könyvet ebből a cikkből!

tovább...

Hogyan nevel olvasóvá a krimi?

Megjelent A Katlankapu rejtélye

Újabb nyomozós regénnyel gazdagodott az Abszolút Könyvek sora. Olyan, mintha krimiből nem lehetne eleget írni, kiadni, a kiskamaszok csak úgy falják őket! Ebben a cikkben annak járunk utána, miért is lehet ilyen népszerű ez a műfaj, és bemutatjuk Vincent Thal regényét is. Nagyítókat elő, kezdődhet a nyomozás!

tovább...

Mindennek van valamilyen ezelőttje

Olvass bele A Katlankapu rejtélyébe

Egy jó krimi mindenkit odabilincsel a karosszékhez. Az Abszolút Könyvek sorozat most egy új, letehetetlen nyomozós regénnyel bővült. Olvasd el A Katlankapu rejtélye első fejezetét!

tovább...

Sütihasználati beállítások