Könyvek minden témában

Szemle a friss ismeretterjesztő könyvekről

A gyerekek szeretnek izgalmasakat kérdezni. Most végre minden témában friss és hiteles válaszokat kapnak! Ráadásul órási, varázslatos képekkel gazdagított kiadványok jelentek meg, amik még izgalmasabb szempontból szemléltetik a tárgyukat! Böngéssz, informálódj, szórakozz!

Lapozz a szemlére!

Tánc - Ritmus és mozgás

26668.jpgMozgás és ritmus! A tánc nyelvét a világon mindenütt megértik. Ez a Mi MICSODA kötet átfogó képet nyújt a tánc történetéről az ókortól napjainkig. A legkülönfélébb típusokról olvashatsz: rituális táncokról, mint a hastánc és a szamba, vagy éppen a modern sporttáncokról. Felfedezd fel a balett, a jazztánc, a kortárs tánc és a táncos musicalek világát! Te is szeretsz táncolni? Ha igen, ez az a könyv, amit mindenképpen be kell szerezned! Gyönyörű képek és izgalmas részleteket, információkat rejteget. Ha pedig nem, talán most te is táncra perdülsz! Nem fogod megbánni! 

8-12 éves korig ajánlom.

Ropj te is egy jót! Rendeld meg a könyvet!
Természetbúvárok és a legfontosabb kérdéseket pedzegetők nem hagyhatják ki a Mi Micsoda sorozat legújabb kötetét a Madarak - Légi akrobaták című kiadványt sem! 
Varázslatos természet

26665.jpg
Ezt az izgalmas könyvet olvasd végig az elejétől a végéig, vagy csak lapozd fel bárhol és böngéssz, csodálkozz, hogy mennyi hihetetlen meglepetést rejt a világ! A lapok szélén színek segítenek eligazodni abban, hogy élőhelyről, állatfajról vagy épp állati viselkedésről olvasol-e, valamint nyilak, illetve azon található újabb oldalszámok vezetnek további információkhoz, a kapcsolódó témákhoz.

Ezáltal örökös felfedezővé válhatsz, megismerheted a madarak tollazatát, a tojásokat, hogy ki mit eszik, hol él, hogyan telel.

A pontos és érthető leírásokat gyönyörű, kicsit pasztellba hajló illusztrációk egészítik ki, az egész könyv - már csak a hatalmas mérete miatt is olyan, akár egy modern kódex.

8-12 éves korig ajánlom.Leonardo da Vinci 30 másodpercbenEredj a legreneszánszabb reneszánsz ember életének és elképzeléseinek nyomába! Pillants bele a történelem egyik legjelentősebb gondolkodójának fantasztikus elméjébe! Ismerd meg elképesztő találmányait! Fedezd fel hihetetlen örökségét! Tanulmányozd vele együtt a természetet! Értsd meg újító festészetének alapjait!

varazslatos_bel1.jpg

26281.jpg

Az emberi agy 30 másodpercben

26278.jpgGyere, induljunk felfedezőútra, és ismerjük meg a csodálatos emberi elmét! Fedezd fel a két agyféltekét! Tudd meg, hogyan függ össze az agy, valamint a hallás, a látás, a szaglás és a tapintás! Értsd meg, hogyan verik át az agyadat az optikai illúziók! Tanulj meg néhány hasznos memóriajavító gyakorlatot!

A sorozat további köteteiről ittolvashatsz!

Érdekelnek a legújabb és legmenőbb ismeretterjesztők? Ebben a szemlében 2-től 99 éves korig mindenki megtalálja a kedvencét!

Kapcsolódó termékek