Könyvet a babakezekbe!

Szemle a legvagányabb könyvekről, amik tuti lekötik a babádat!

Az olvasóvá nevelést soha nem lehet elég korán elkezdeni. Összeszedtem a legfrissebb babakönyveket, amiket kötelező odaadni a babakezekbe. Szemlémben lesz kukucskálós könyv, formabontó ismeretterjesztő, szülinapi meglepetés, és menő design-könyv is. Keresd meg a neked valót!

A Csimota Kiadó csodái:

25977.jpg A Csimota Kiadó két fantasztikus lapozóval jelentkezett az Ünnepi Könyvhéten. Nagy Diána a Babageometria című kiadványával már régen belopta magát a szívembe. Amikor a kislányom pici volt, órákon át képes volt belemerülni a fekete-fehér "sormintákba". Mára sajnos elfogyott a boltokból, de szerencsére megjelent a grafikusnő új lapozója, a Könnyű-nehéz! Sőt, ezúttal Pap Kata is készült egy lapozóval a piciknek! Az1, 2, 3 egészen harmonikus, miközben a gondolatritmusa teljesen formabontó. A számokat úgy veszi sorra, hogy egyszerű, hétköznapi tárgyakat gondol tovább, így lesz egy tobozból mókusfarok, vagy két kiskanálból két halacska. El tudjátok képzelni? Lapozzátok fel! Nagy Diána ésPap Kata csodálatos grafikái a legmenőbb design-könyvek kicsiknek

25976.jpgAmi külön dicséretet érdemel, hogy bár tényleg a legnaprakészebb design-ról van szó, empátiával fordul a gyerekekhez, a babák imádják a kontrasztos, letisztult képeket!

Ha szeretnéd beszerezni a legkisebbeknek is a legmenőbb könyveket, akkor rendeld meg!

Mindenkinek ajánlom, aki szereti az inspiráló, formabontó, guszta megoldásokat! 1-5 éves korig tökéletes választás! Igazán különleges könyvek!

Ha tetszenek Nagy Diána és Pap Kata lapozói, akkor ismerd meg Vajda Éva meséjét Szásáról, a szibériai kistigrisről!

Ha közeleg a szülinapja25911.jpgAz első 3 szülinap mindig óriási logisztikai erőket mozgósít az édesanyákban. Emlékszem, amikor az első, és a második születésnapra készültünk, és most is nagyon szervezzük a harmadikat. Nálunk a közös élmény, és játék mellett alap, hogy könyveket is kap ilyenkor a gyerek. Nagyon tetszik Claire Renauld könyvsorozata! 25964.jpgAz 1 mese az 1. szülinapomracímű kötetben találkozhatunk Kokolával, aki koalával, aki szintén egy éves, a 2 mese a 2. szülinapomra, című kötetben két mesét találunk, egy zsiráfosat, és egy kisegereset. Mindkettő tündéri történet, amit a gyerekbarát, kedves kis rajzok hűen illusztrálnak. A 3. születésnapra pedig itt van a 3 mese a 3. szülinapomra, amiben megismerkedhetünk három almácskával, három tyúkocskával, és Feketefürtről, a kislányról. 

Azoknak, akik szeretik a vicces és meghitt történeteket, tuti kedvencük lesz. A gyerekek pedig egymás után százszor olvastatják majd fel a meséket, amik abszolút róluk szólnak.

Kíváncsi felfedezőknek: 

25944.jpgA Kukkants bele sorozat a 5-12 éves korosztálynak már belopta magát a szívébe. Most szerencsére a piciknek is elindult a sorozat, a Kukucskálj be a fülek mögé! A 2-6 éves korosztály már biztos jól ismeri a Scolar mini- és a Mi Micsoa Junior sorozatokat. Nálunk a Scolar óriási sláger, a kívánságlistán van teljes sorozat... A Kukucskálj be a fülek mögé! sorozat a 2-4 éves korosztálynak szól. Nagyon guszta, és érdekes tálalásban közvetít izgalmasabbnál izgalmasabb ismereteket.25945.jpg A kihajtható fülekre alapból teljesen rá van kattanva a kislányom, de ami még nagyon megnyerte magának az egész családot, hogy ez egy vizuálisan is nagyon különleges megoldásokkal dolgozó ismeretterjesztő, beszélgetős könyv. A legjobb, hogy szuper témák megismerését kínálja már most a sorozat, ami remélhetőleg továbbra is bővülni fog. Menjetek állatkertbe, nézzétek meg, hogyan nőnek a virágok, hogy mitől esik az eső!25907.jpgA két kis bogár történetei gyerekek millióinak lettek a kedvencei. Nem csoda, hiszen a történeteik pont a gyerekek mindennapi gondjait, küzdelmeit modellezik le. Most, hogy már jól ismerjük a kis bogárkák életét, beszélgessünk el róluk a lapozókat forgatva. A társaságukban megtanulhatjuk a gyümölcsök, a bútorok, a játékok, a ruhák és színek elnevezését, és feleleveníthetjük a legkedvesebb kalandjaikat! 

Bogyó és Babóca rajongóknak:

25906.jpgLapozz bele Bogyó, Babóca könyvébe!

Családi közös mesélésre, böngészésre a legjobb választás!A legszuperebb hírünk pedig az, hogy ősszel jön Pihe, Baltazár, Gömbi és Vendel könyve!Ha kíváncsi vagy, hogy áll Bogyó és Babóca a számokkal, akkor kattints ide!

Szívesen játszanál Bogyóval és Babócával? Itt az összes létező játékot megismerheted!

Kapcsolódó termékek