Rumini eltűnt! Csak ti menthetitek meg!

Itt a legújabb Rumini-társas!

Rumini hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ami nem is csoda, Berg Judit meséje azonnal berántja a kisiskolás olvasókat. Most egy új, nagytáblás játék keretein belül merülhettek el Rumini világában. Ismerjétek meg Bojti Anna fantasztikusan izgalmas társasjátékát Kálmán Anna gyönyörű illusztrációival!

szabaditsd_ki_ruminit_3d_crop_1000px.pngAmikor Berg Judit becsomagolta és betette a fenyőfa alá a Rumini A4-es lapokra nyomtatott kéziratát, eszébe sem jutott, hogy idővel nem csak sokkötetes sorozat, de kötelező olvasmány, játszótér, szabadulószoba és társasjáték is lesz belőle. A Kálmán Anna illusztrációival kiegészült kötetek számtalan család szívébe lopták be magukat. Ráadásul Kálmán Annának a Rumini volt az első gyerekkönyves munkája. Így, 15 év távlatából nagyon örülünk, hogy elvállalta, és vizuálisan is megalkotta ezt a szerethető kis csapatot. A most megjelenő Szabadítsd ki Ruminit! társast is ő rajzolta, így aztán hamisítatlan Rumini-élményt várhatunk a játéktól.

Kattints ide és szerezd meg most!

A társasjátékot Bojti Anna tervezte, akit nem csak szuper társasairól, de letehetetlen, többször is végigjátszható/ végigolvasható kalandkönyveiről is ismerhettek. Az Éjszaka az állatkertben, A lidércerdő mélyén, A kék ajtó titka és a legfrissebben megjelent Csend apó kertje is hatalmas siker. Az a jó hírünk van számotokra, hogy a Szabadítsd ki Ruminit! társasjátékban a Rumini-univerzum találkozik Bojti Anna kalandkönyveinek izgalmával!

rumini_unbox3.jpegDe miről is szól maga a játék? Hallottatok már például Pelevárról, ahol a világ legnagyobb kikötője található? A Szélkirálynő épp itt készül vitorlát bontani, de hol van Rumini? Csak nem elrabolták? De bizony, a gonosz Morti tartja fogságban a pelevári bazár alatti labirintusban. Öltsétek magatokra Sajtos Rozi, Dundi Bandi, Galléros Fecó és Balikó szerepét, és szabadítsátok ki!

Ha ügyesen nyomoztok, a gyönyörűen illusztrált tábla valamelyik boltjában megtaláljátok az ifjú hajósinast! A játék során a boltokban tárgyakat kaptok, amik két dologra is jók - információt vásárolhattok belőlük, illetve a varázstárgyak különböző előnyökhöz is juttatják a használójukat. A megszerzett információk segítségével pedig egyre közelebb kerültök a megfejtéshez, egyre több boltot zárhattok ki, míg végül megtaláljátok Ruminit.

rumini_unbox2.jpegAz alap játékváltozatban egymás ellen versengtek, és az nyer, aki leghamarabb megtalálja Ruminit. Ha bátor vagy, három infólapka és egy álkulcs megszerzése után már találgathatsz is, de vigyázz, aki rosszul tippel, kiesik a játékból!

Egy opcionális szerencsekártya-pakli is tartozik a játékhoz, amivel még izgalmasabbá tehetitek a nyomozást. A konfrontatív játékmódban kicselezhetitek egymást, a kooperatív játékmódban pedig együtt keresitek Ruminit. Ez utóbbi esetben a közeledő Mortit kell megelőznötök. Ezt a játékmódot akár 8 évesnél fiatalabb gyerekekkel, kisebb tesókkal is bátran játszhatjátok, így igazi, családi élmény lehet az új Rumini-társas.

Aki szereti Rumini kalandjait, ezt is imádni fogja, az egész játék nagyon szép, hangulatos és persze izgalmas. Tegyétek próbára magatokat, és szabadítsátok ki Ruminit!

Kattints ide és szerezd meg most!

Kapcsolódó termékek